Anvil747 Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 před 19 hodinami, Jarolin napsal: Ahoj chlapi, chcel som sa spýtať či už sa niekto z Vás stretol s tým že po vypnutí auta a svetiel mu samotne autorádio začalo blikať ale tak pravidelne.. Potom som ho znova zápal a prestalo to ale neviem prečo sa to stalo či mi chce to radio niečo povedať alebo len jednoducho skrat... No nevím jestli to nebude náhodou v návodu. Mě to taky bliká, a s rádiem nemám žádný problém, takže to na zkrat nevypadá. Spíš si myslím že to je něco jako kontrolní dioda ve dveřích řidiče, která po zamčení dveří bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 No ale měl také napsat,že bliká šipka z pravé strany červené! Ano to se dá v menu vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarolin Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 před 21 hodinami, Mirek 835 napsal: No ale měl také napsat,že bliká šipka z pravé strany červené! Ano to se dá v menu vypnout. nie nejedná sa o červenú diodu... blikalo celé podsvietenie rádia zelené a nie len jedna časť ale celé rádio okrem dispeja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Tak bych mrkl aspon za rádio na kabeláž. Tohle není normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Mně se rádio po vypnutí zapalování zase krásně zeleně rozsvítilo (Grundig). Byla to nějaká funkce a bylo potřeba odpojit jeden drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanTDI Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Zdravim pani Googlil som ale nedari sa mi najst kolko ohmov ma symphony Nejak zacal chrcat pravy repro v predných dverach tak som sa pustil do vymeny kupil radio repro a ked som zistil kolko este potrebujem na interface a dalsie vydaje tak som to vzdal ale repro by som chcel vymenit Mam tieto https://www.nay.sk/jbl-gx600c-komponentne-repro-16-5-cm#product-params zohnal som priamo od dodavatela za 55e tak by som ich nechcel menit Dalo by sa to pripojit na origo symphony Octavia 1 vyrobena 2002 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhml Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Žena má ve Fabii Symphony na CD a po vybití baterky to ztratilo kód. V servisce ani v papírech od rádia jsem ho nenašel. Nechá to nějak zpětně vyčíst z budíků? Nebo kde k němu přijít? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 V autorizáku ti ho vyčtou za 500 Kč myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhml Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Za 500? Uff. To možná seženu na Bazoši jiné rádio i s kódem ne? :-/ To se musí vyčíst online v autorizáku, nebo stačí jen origo diagnostika? Známý ji má, jen říkal, že neví kudy do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Kdysi se mi to stalo taky. Jestli si to dobre pamatuju, stacilo pripojit diagnosticky kabel a lognout se na radio. Vim, ze jsem to zvladl sam jako absolutni amater, muselo to byt jednoduchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Co jsem tak zjišťoval tak se to liší autorizák od autorizáku. Já nikoho neznal kdo by měl origo, tak jsem byl v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ahoj mám originál autorádio škoda symphony vypadl mi knoflík na vypnutí zapnutí dá se to nějak opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 (editace) Nevíme jak to vypadá pod knoflikem. Zkus to zalepit, nic víc asi nezmůžeš. A nebo to pak předělat na jinej vypínač/čudl z nějakýho elektra. A nebo to nejjednodušší, pokud se ti to s tím vypadlím knoflíkem podaří nějak spustit, tak si ho dej do kastliku u spolujezdce, a po vytažení klíčku ze zapalování, se ti rádio vypne/a naopak. Ale jak píšu nahoře, kvůli těmahle věcem, co na mé 1997 Octavii "odcházeli (a i závažnější), jsem se ji s radostí zbavil. Editováno: 22. Květen 2017, autor: Anvil747 Doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rebelius Cornelius Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Zdravim, poradi nekdo prosim, jaka barva dratu je na gala funkci radia? Nejak to nemuzu nikde najit. Draty tam mam volne, ale nevim ktery to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Dle dílenské příručky je to bílo-fialový vodič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 před 16 hodinami, Rebelius Cornelius napsal: Zdravim, poradi nekdo prosim, jaka barva dratu je na gala funkci radia? Nejak to nemuzu nikde najit. Draty tam mam volne, ale nevim ktery to je. Co je "gala funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Automatické zesilování hlasitosti při velkých rychlostech. Do rádia jdou po tom vodiči tachopulzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rebelius Cornelius Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 před 16 hodinami, JanT napsal: Dle dílenské příručky je to bílo-fialový vodič. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradnová L. Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Zdravím, pořídila jsem si originální autorádio symphony do škoda fabia I, bohužel nefunguje tlačítko hlasitosti. Knoflík na mě vylétl, a zatím co jsem zjistila, tak je asi ulomená vnitřní oska na které ten knoflík drží. Vrátit tam už prostě nešel. Kamarád mi pomohl rozdělat rádio a rozmontovat rotační enkodér. Je někde možné stejný spínač ještě sehnat nebo budu ráda za každou radu. Koupili jsme nový rotační enkodér, ale nefunguje správně, není to přesně ten samý. Nebo kdyby měl někdo starý třeba i nefunkční rádio origo do škoda octavia nebo fabia, zda by šlo to tlačítko na hlasitost přendat ? Děkuji předem za reakce na můj dotaz :-) Ještě přidávám fotografii, ten šedý čudlík prostě nedrží v tom černém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Zalepit? Koupit nové rádio? Těžko pomoci po internetu. Já teď měnil blikač ve zpětném zrcátku, zrcátko jsem zlomil, a nové stálo 1400kč xD. Ale to byla Octavie, e né ta mini fóbie xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Je tady někdo, kdo umí a je ochoten dodělat do symphony vstup aux ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 kup si toto https://www.stualarm.cz/z4537-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-most-aux-vstup-55usbvw009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Levnější varianta neexistuje? Celý den o tom čtu a hledám a mám v tom celkem guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Mám tu krabičku pro aux, usb a sd kartu. Třeba se dohodnem. petr.skiba6@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Je tady někdo z Ostravy a okolí, kdo by byl ochoten nakódovat rádio pro ovládání CD měniče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.