Host Bobik Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 jo opis to, at porovname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tak jsem volal do toho servisu BRM, ktery oficiálně opravuje Symphony. Jsou velice ochotní, ale paušální oprava Sympohy je 1900 Kč . No počkám co mi " po telefonu poradí jejich technik zítra po telefonu a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tak jsem volal do toho servisu BRM, ktery oficiálně opravuje Symphony. Jsou velice ochotní, ale paušální oprava Sympohy je 1900 Kč . No počkám co mi " po telefonu poradí jejich technik zítra po telefonu a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ....aneb jak zdvojnásobit cenu rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tak jsem volal do toho servisu BRM, ktery oficiálně opravuje Symphony. Jsou velice ochotní, ale paušální oprava Sympohy je 1900 Kč . No počkám co mi " po telefonu poradí jejich technik zítra po telefonu a uvidím... Vyhodit a koupit neco jineho !!! Pripadne koupit nove tady na foru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 no jo noóóó´, jenže jediné Symphony jde na maxík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 no jo noóóó´, jenže jediné Symphony jde na maxík... Jooo to mas pravdu ;-) Pak zalezi jak moc je to pro Tebe dulezite jestli se Ti na maxiku zobrazuje jakou mas naladenou stanici ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 (editace) Jooo to mas pravdu ;-) Pak zalezi jak moc je to pro Tebe dulezite jestli se Ti na maxiku zobrazuje jakou mas naladenou stanici To je pravda, ale zobrazování stanic rádia a skládem atd, bzl jeden z důvodů, proč jsem si pořídil maxidot..a ono to nefunguje ;-)...kde je sakra brečíčí smajlík? Editováno: 25. Září 2006, autor: Mike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 třeba se podaří někdy a něčím zobrazovat na maxíku jiná rádia , ten maxík bez tý horní třetiny není nic moc, je znát, že mu něco chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Jo, přesně, tak horní třetina tam fakt chybí...no uvidíme co na to řekne ten technik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Bobik: Tak ja mam cislo radia: SKZAZ8C 1309292 6Y0035156A Date mi niekto cislo do toho servisu co mi tam na to povedia? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 http://www.brm.cz/ +420 326736541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Mike: Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 makov: SKZAZ5A 0603398 6Y0035156 me tam chybi to C a to by znamenalo jedno (bez Can komunikace)???? znamej me strasil, ze ne vsechny ve fabii takto komunikovaly ale tu zase odbornici rikaji, ze vsechny ve Fabii komunikovaly po canu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Ale ani mne to nekomunikuje, teda diagnostika spravit ide ale ked pripojim na CAN tak sa mi v pristrojovej deske objavy chyba c. teraz neviem ale nieco na sposob ze CAN komunikacia po jednom kabli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak uz sa mi konecne podarilo rozbehat ten horny display Dostal som par rad priamo od technika kde robia radia.Jedno z rad bola ze mam skusit znova prekodovat GATEWAY tym istym kodom.Chcel som to este dnes skusit uz som mal pusteny VAG a Gateway a kodovanie a hovorim si este pripojim radio na CAN a potom to prekodujem.Po pripojeni radia sa zrazu zobrazil aj horny displey a vsetko ukazuje V sobotu to neslo dnes zrazu ano.Nechapem ale som rad ze to ide Bobik ak by si chcel ten meil mozem poslat alebo kontakt na toho pana posli mu tie cisla radia a on Ti povie ci to dokaze komunikovat po CANe.Bol velmi ochotny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 to jsou věci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Tak uz sa mi konecne podarilo rozbehat ten horny display Dostal som par rad priamo od technika kde robia radia.Jedno z rad bola ze mam skusit znova prekodovat GATEWAY tym istym kodom.Chcel som to este dnes skusit uz som mal pusteny VAG a Gateway a kodovanie a hovorim si este pripojim radio na CAN a potom to prekodujem.Po pripojeni radia sa zrazu zobrazil aj horny displey a vsetko ukazuje V sobotu to neslo dnes zrazu ano.Nechapem ale som rad ze to ide Bobik ak by si chcel ten meil mozem poslat alebo kontakt na toho pana posli mu tie cisla radia a on Ti povie ci to dokaze komunikovat po CANe.Bol velmi ochotny. jj urcite budu rad, jestli muzes tak na 1tomaskucera@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Zdravím. Mám také zatím jen dobré zkušenosti s tímhle rádiem. Nejvíc oceňuji funkci "GALA". Jinak k tomu resetování - přikláním se k názoru OloZX6R. Zdá se, že piny ve svorkovnicích do sebe vzájemně špatně zapadají - nejsou dobře zaaretovány a vyjíždějí, nebo je pin špatně nalisován na vodič (přes izolaci -stává se!). Zároveň může být stejná chyba na druhém konci vodiče (napájecí vodiče), bohužel ale nevím kde ten konec hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 (editace) no, ja jsem s funkcemi radia spokojen mam to v octe, jen mam velmi spatny prijem radia. je tam i fantom napajeni, ale bez neho bych rekl, ze to je lepsi. jeste skusim jinou antenu a pak pujde asi do sveta. pokud by nekdo mel nejakou radu jak to zlepsit, tak sem sni. Editováno: 29. Září 2006, autor: mudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Zdarec. Může mi někdo poradit, jak postupovat se zadáním bez. kódu na symphony 402. V manuálu to nemám a na fóru jsem to nenašel. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 jak v manuálu nemám? .. v manuálu to určitě je, jen jsi to možná přehlédl, jinak manuál je taky na www.skoda-auto.cz Ale první předpoklad je, jestli ten koood vůbec máš. Jinak je to snadné, pomocí pamětových tlačítek 1-4 (na rádia) zadaváš postupně všechny čtyři číslice kodu. Taakže když máš kod 1234, tak jednou zmáčkeš paměť 1, davakrát paměť 2, atd.. pak to potvrdíš tuším přidržením symbolu trojůhelníčku (jinak také symbol play), to je vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Ze by to v navodu nebylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Dík moc, ale opravdu to v manuálu nemám, manuál mám stáhnutý z netu a nic o kódu se tam nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 MUSA: To co jsem pripojil je vytazeny z navodu, kterej je vyvesenej na webu Skodovky, pdf soubor, 0,98 MB, konkretne na strane 18. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/fabia/ Jak se rika, pod svicnem je tma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.