Ondruss Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Předem se moc omlouvám jestli tu toto téma je, hledal jsem, ale nenašel. Pořídil jsem chrom. lišty pod okna.Chtěl jsem je vyměnit a jestli jsem to dobře pochopil, tak abych mohl demontovat vnější zrcátka, musím demontovat tapec, repro a následně zrcátko nebo to jde jednodušeji?? Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Jestli budeš oddělávat zrcátka, tak tapec musí dolů! Ty lišty tam jsou jen nasazené, tak ji zkus nadzvednout na jednom konci a pak postupně po celé délce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 To jsem prave zkoušel, ale drží to tam pevně a nevím jestli tam pak dostanu tu novou lištu bez poškození (pod plast zrcátka). Je to hodně na těsno a nic moc místa, tapec se mi právě moc sundávat nechce :-( a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Budeš muset. Není to nic složitého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Zdar, stačí když tu lištu na jednom konci sundáš (stačí zabrat prstama). Pak ji nadzvedneš až k zrcátku a dál už jen pomalu táhneš.. Tu chromovou nacvakneš za zrcátko a pomalu zatlačíš pod něj. Zbytek lišty zatlačíš prstama za okno. Bacha ať ji nezlomíš.. Dělal sem to stejně a lišty drží. Než si jich všimne první fetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) No nic jinyho asi nezbyde :-) nejsem zrovna profík, ale snad to nějak zvládnu bez poškození.... Moc ti děkuju za radu :-) Koupil jsem si konečně Supíka a zlomil jsem si nohu, tak jak to pujde, tak pridam foto do sekce :-) Tak to určitě vyzkouším!!!! Snad to pujde, ušetřilo by to pul dne práce jsem z menšího města, ale právě z tohodle mam extra strach, jak mi to očešou tak dám zpátky gumu, nebudu nikoho sponzorovat :-) Editováno: 21. Červen 2010, autor: Ondruss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Zkus to, též nejsem mechanik.. Pokud neparkuješ někde v Praze na free parkingu, tak snad vydrží. Vypadá to hned líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Tak to souhlasim!!! Mam barvu zlatou saharu, dnes folie na okna = 100% a zitra lištičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Ja jsem je jeste prilepil a neni sance je odloupnout.Jedine je znicit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 A čím jsi to prosím tě lepil?? Taky o tom přemýšlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Je to od würtu nebo to ma taky Berner.Je to neco podobnyho cim se lepi celni okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondruss Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Moc vám všem děkuji za rady - obzvláště Marcusovi podle jeho rady šlo všechno hladce a nemusel jsem oddělávat ten tapec!!! Trošku jsem to i přilepil, tak to snad vydrží :-) Takže díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Tak já taktéž děkuji,dnes jsem také měnil a bez Marcusovo návodu bych musel asi do servisu :-(....... Takže díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Tak uspesne som nahodil aj ja chromove listy super navod -pomohol... a boli celkom lacne. Za vsetky som dal 40e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tos měl pořádnou kliku. Jinak za ně chtějí hafo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 to je krásná cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 no to ano ale som ich veru aj prilepil s mamut lepidlom bielej farby (mam bieleho superba ) aby ich ktosi nešmikol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) ono otázka co je lepší, když ti je pak někdo bude chtít vzít, tak jak mu to nepujde aby ti to neojebal všude okolo (jinak barvu chválim) Editováno: 6. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 (editace) Ahojte. Omlouvám se, mám Superba 2, ale našel jsem toto téma. Chystám se na výměnu sametky/stírací lišty u řidiče. Podle příspěvků by se to mělo dát provést bez demontáže zrcátka. Jen mě zajímá jestli to šlo opravdu hladce, nebo se musí nějak zabrat. Nebo je lepší sundat to zrcátko... Ovšem asi i tapec dolů. Díky Editováno: 22. Červen 2023, autor: perceptio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.