brandonone Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 je nekdo pro nakej srazek? treba delat i pravidelne mesicni srazy? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 staci ric kdy a kde :-) a prijedu. jsem pro i pravidelne,ac nejsme z Liberce rad dojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 (editace) . Editováno: 28. Únor 2012, autor: brandonone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 taky třeba dorazim jde oto kdy ale u mě asi nebude co okouknout nemám fabuli a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Nejlepsi bude liberec treba nekde na parkovisti u globusu treba at to mame kazdej kousek z dalnice :-) ale chtelo by to minimanle 4-5 lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak se snad ještě někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak se snad ještě někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Mám to do lbc tak 70km, tak když bude čas a něco se domluví, tak se přijedu podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 (editace) Teplice, FABIA RS a Bora variant. Tak co třeba teď? Dnes večer? 2-3 auta. Foťák bych vzal 25.06.2010 Editováno: 25. Červen 2010, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 kua dneska nemužu, už mám plán a víkendy mám taky napiču, to tu nebejvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 25. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Kodemi? Ty bys prijel az z teplic jo? :-) Fabia rs na srazu by byla celkem SUPER :-) Tak kdys jeste par lidi napise tak sem hodim info co a jak nekdy na pristi tyden asi v podvecir misto konani LIBEREC asi nejake vetsi parkoviste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 25. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Jinak by bylo super kdyby dorazil nekdo s Chipem na aute rad bych s nim neco probral :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Takze tet vazne kdo by prijel v UTERY dne 29.6.2010 v 18:00 do LIBERCE misto parkoviste hned vedle benzinove pumpy GLOBUS, kdys bude nalada a chut muzem si dat i naky kafe primo v globusu a nebo popojet v pripade potreby.... Vitani jsou samozdrejme vsichni (neni podminka prijet se skodovkou) :-) Kdys budeme aspon 4 to bych videl jako min ucast. Takze kdo ma zajem potvrdte mi sem ucast dekuji vsem :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 já uterý teoreticky mužu, jestli nemá žena nějaký plány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 já uterý teoreticky mužu, jestli nemá žena nějaký plány No tak to ten sraz moc lidi nepotvrdilo teda...Bylo by fakt dobry kdys by sme byli apon 4...tak snad to jeste nekdo potvrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 vono asi taky moc lidí odsud sem na forum nechodí leda že bych zkusil spunktovat pár lidí z jbc ale je to asi moc narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 to je skoda tak to asi budem muset nechat na jindy.... Jen tak mimo soudek koho znas z jbc? :-) znam tam taky dost lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 já znám v jbc spousty lidí to by se asi nevešlo sem napsat.. tady z fora jich asi moc neni, ikdyž třeba ani nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Lbc FII C tak když jinak nedáte, tak se občas taky ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandonone Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 já znám v jbc spousty lidí to by se asi nevešlo sem napsat.. tady z fora jich asi moc neni, ikdyž třeba ani nevim Tak udelame neco pristi tyden? kdys me pomuzes s organizaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jak pomoct s organizací? napíšem termín a uvidíme kdo přijede nebo co plánuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tyhle koukací a kecací "srázky" se neorganizujou fakt, jak píše kláca, nahoď datum a hodinu a pak hold čekej. hlavně nic neplánujte na svátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 tak co bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 co by bylo? tak kde? kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 tak pánové myslim že tady nemá cenu něco zkoušet plánovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.