Abbi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Ahoj, není lepší, pokud máš auto v záruce, nechat si tempomat namontovat v servise. Cena za montáž a nakódování je cca 1700. Návod je součástí originálního balení a ten mi zůstal, kdyby jsi měl zájem. Ahoj, musim oponovat. Já jsem si nechal tempomat z orig sady namotovat v autorizovaném servisu, chtěli za to cca 2000kč a výsledek nula. Díky Milhauskovi mi už funguje. Co jsem se poptával v aut servisech v Praze tak to zatím nikdo ze větších servisů nedělal. Toť moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Abbi : Ty máš auto po FL ? Kupoval si tempomat sám ? Ak hej odkiaľ. Ak máš link pošli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Ahoj, musim oponovat. Já jsem si nechal tempomat z orig sady namotovat v autorizovaném servisu, chtěli za to cca 2000kč a výsledek nula. Díky Milhauskovi mi už funguje. Co jsem se poptával v aut servisech v Praze tak to zatím nikdo ze větších servisů nedělal. Toť moje zkušenost. Musíš do Olomouce , cena byla přesně 1879 kč a tempomat fungoval hned napoprvé, ale bylo to tím, že to nedělali poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 musíš napsat za co 1879.. to bylo jenom za práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Jasně montáž a nakódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Chalani ide na Skode FAbii 2 Facelift s riadiacou jednotkou komfortu 087M zapnúť pre tempomat funkciu CRUISE CONTROL či už sa to aktivovať nedá ? Dík za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 tempomat je cruise control.. jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) nedá se to již aktivovat ani na TDI ani TSI Editováno: 28. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Milhausek : No pýtam sa na to že som tu čítal že je to prakticky zbytočný údaj a na niektorých autách to išlo ešte aktivovať a na niektorých už nie. KoNG: Škoda no tak potom nič aspoň viem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Keso8: mam Roomster po FL, sadu jsem koupil od znameho jako orig dil. Mida: Olomouc je to pro me trochu z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupra Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 zdravim..Koupil jsem si sadu pro dodatečnou montáž tempomatu a včera jsem měl čas tak jsem se do toho pustil..když jsem tahal kabeláž ke komforní jednotce tak jsem zjistil že mam jednotku 6R7 937 087 K nikde jsem se ndočetl jestli podporuje tempomat nebo nee.. Mam roomster scout 1.2TSI 2012 s funkcí corner..raději jsem to nezapojoval..mam to natahaný od páček a zaizolovaný--mužete někdo poradi? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) mělo by to fungovat poznáš to taky tak když budeš připojovat kabel z volantu do BCM na dané pozice budeš taky vidět piny na BCM ale zpravidla platí že cornery umí i tempomat otázkou je jestli ti to půjde aktivovat zda nebude nutné zrušit výrobní mód což umí jenom VAS Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Výrobní mod tam není. Není co rušit. Jednotka BCM ...87 K podporuje tempomat. Může zůstat původní.Stačí kabeláž a nakodovat ř.j. motoru a BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupra Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Díky za odpovědi..ještě se zeptám..je tu někdo kdo by mi to nakodoval?? Jsem z Písku..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Zkus člena Ferda25 ze Strakáčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 když bych někomu zaslal přes SZ svoje VIN, mohl by se pls kouknout do ETKY a říct mi označení jednotky? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak to z VINka nezjistíš. Je třeba to přečíst VAGem nebo přímo na jednotce BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Možná trošku hloupý dotaz, ale zajímá mě to. Mám Roomstera, rv 2012 1,4 16v. Snažím se jezdit s lehkou nohou, takze po dálnici mám spotřebu třeba 6,5. Když bych namontoval tempomat, jde říct, jestli je s ním spotřeba nižší/stejná/višší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tempomat je moc dobrá věc na udržování pomalé rychlosti. Např v obci, když je pěkná široká silnice - moc těžko se "nožně" udržuje padesátka. Na spotřebu to ale vidím negativně. Neumí předvídat při zvlněném terénu. Do poslední chvíle to drží na plynu, až začne zrychlovat, tak prudce ubere. To není hospodárný provoz. Na rovině to vyjde na stejno. Ale když se i s ním předvídá a včas se vypne, stačí vyřadit, tak nemá chybu. Jsem rád že ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ikdyž mam jiný motor - 1.2 TSI, tak s tempomatem na stejné trase mám spotřebu obvykle o 0,2 l/100 vyšší než bez něj dle palubáku. Takže za sebe můžu říct, že to určitě na spotřebě neubere, spíše naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 S tempomatem mám najeto na různých škodovkách asi tak cca 400 000. Dnes když mám jet s autem bez tempo tak mi samozřejmě chybí. Používám často i ve městě - nemusím hlídat rychlost. Je to na zvyku . Jízda na tempomat po městě bych řekl vyžaduje trochu větší odstup od přede mnou jedoucího vozidla.Nejdůležitější co se týká spotřeby je samozřejmě styl jízdy. A zcela jistě slabý motor = zvýšení spotřeby, silnější motor s výkonovou rezervou = nižší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jasný, tak dík za názory a zkušenosti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Zdravim. Na lavej packe mam tempomat. set + - a hore prepinac volieb na off, cancel a on. Ale mne sa to da tym prepinacom prepnut len na off alebo cancel. Na tu prvu polohu on sa mi to neda prepnut. Ani na silu. Preco? Viete poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ten přepínač má pouze 2 pevné polohy. To "cancel" znamená dočasnou deaktivaci, posunutím přepínače z polohy "on" k poloze "off", ale bez přepnutí, kdy se přepínač vrátí do polony "on" ale tempomat je vypnutý. V podstatě ho mám většinou v poloze "on" i když ho zrovna nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ten přepínač má pouze 2 pevné polohy. To "cancel" znamená dočasnou deaktivaci, posunutím přepínače z polohy "on" k poloze "off", ale bez přepnutí, kdy se přepínač vrátí do polony "on" ale tempomat je vypnutý. V podstatě ho mám většinou v poloze "on" i když ho zrovna nepoužívám. Ja prepinac do polohy ON dat neviem. Prepinac je bud v polohe OFF alebo CANCEL. Do ON ho neviem dostat nikdy. Ak chcem jazdit na tempomate, tak stlacim SET + al - ale prepinac musi byt v polohe CANCEL. Ak stlacim SET + al - a prepinac je v polohe OFF tak tempomat nejde. Prepinac do polohy ON nedostanem nikdy. Ani za jazdy, ani vklude, nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.