Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No uprimne jsem cekal ze se to zhorsi ale prekvapuje :) bez spojky hrabe 1 :) a dvojka kdyz se chce tak taky :) Takze o proti 15" nepocituju zadny rozdil :)

Co js rikal ,ze tam mas za motor? :smich:

Vloženo (editace)

do malyho technicaku se nic nezapisuje... jak bys to tam chtel dopsat? :D jedine vystavit cely novy lol

Davson: on to urcite myslel tak, ze mu to hrade na 2 v zime na letnich 18" :D

Editováno: , autor: houmik
  • o 2 roky později...
  • o 12 let později...
Vloženo
V 27. 6. 2010 na 12:53, houmik napsal:

Nezapises cokoli lol pri koupi alu kol dostanes tzv. TUV, ktery presne pasuje k tvym kolum. Podle toho TUV si najdes svoje auto a tam mas vypsany rozmery, ktery jsou povoleny pro tvoje auto s timto typem alu kol, na tom neni nic k nepochopeni, daval jsem naskenovany priklad. Kola se zapisujou na zaklade toho TUV a typoveho listu, ale typovy list se vydava stejne na zaklade toho TUV, takze jiny rozmer, nez ktery je uvedeny v TUV, nezapises :palec2: A navic origo Spidery nemas sanci zapsat, protoze ti k nim nikdo nevyda TUV a ani typovy list ;) Skodovka si nepreje, aby jezdily OI TDI na 17" spiderech.

Mám originální rs a ve velkem technicaku nemam zapsane 17” jenom 16” zrejme kvuli tomu ze je ti dovoz. Ani tak je nemuzu zapsat? 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...