luk_sk Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Zdar neviete niekto poradiť ako nakodovat denne svietenie cez hmlovky rv. 2012 či sa to vôbec dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Je tady vlákno Fabia2, tak snad seš správně. Denní svícení přes mlhovky je blbost, to být nemůže, ale denní světla vedle mlhovek. Jestli je máš a nesvítí, tak na to je vypínač vedle pojistek. A kódovat se na nich nic nedá. Je to obyčejné zapojení přes vypínače, mimo řídící jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Ano, u dvojkové Fabie se musí dodělat dva kabely k mlhovkám, z interiéru tam vede jen jeden, rozdvojuje se až v motoru... Navíc se pak v interiéru zapojují na jiné kabelové vedení, resp. pojistky, než původní klasické mlhovky, v dílenské příručce je to když tak rozkresleno... Pokud by vůz neměl ESP, neměl by ani snímač natočení volantu a pak by asi Corner funkce neměla jak poznat, že zatáčíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeSpeed Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Hoj lidi. mám roomstera před facel. a chci tam dát rádio Swing z rapida (stejné jako ve facel. fabia 2) pojede mit to? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 (editace) @PepeSpeed Myslím, že už se to tu někde řešilo - předface má myslím CAN 1.6, face CAN 2.0, tzn. fungovat to bude leda s převodníkem a s něčím tam byly tuším problémy. Snad se zobrazením parkovacích senzorů na rádiu nebo se zobrazováním informací z rádia na maxidotu, něco takového. Zkus tady trochu pohledat. Editováno: 21. Březen 2021, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeSpeed Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 před 8 minutami, JayBee1 napsal: @PepeSpeed Myslím, že už se to tu někde řešilo - předface má myslím CAN 1.6, face CAN 2.0, tzn. fungovat to bude leda s převodníkem a s něčím tam byly tuším problémy. Snad se zobrazením parkovacích senzorů na rádiu nebo se zobrazováním informací z rádia na maxidotu, něco takového. Zkus tady trochu pohledat. parkovačky by nevadily maxidot trochu jo ale co už snad se to nebude vybíjet protože jsem nekde četl že starej roomster nemá vubec gateway jednotku třeba to pojede normalně :D to by byla výhra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeSpeed Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 tak vymenil jsem v roomsterovi r.v. 2008 origo rádio dance za rádio z rapida 2014 swing a vše funguje bez jakekoli upravy. akorát jsem musel koupit redukci anteny z 1pinové na 2 pinovou. na maxidotu se mi už rádio nezobrazuje ale to mi nevadí, a se starým rádiem po vytažení klíče vyplo i rádio ted musim rádio vypnout manuálně. takže jsem spokojen po tom bububu co jsem si všudemožně přečetl to bylo uplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 to ti opravdu nevadí že musíš radio zapínat ručně? zapínání podsvětlení ti funguje? není lepší tam skutečně dát převodník can 1.6-20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeSpeed Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 podsvětlení funguje, dát 5tis za převodník jen kvuli maxidotu nemám potřebu. ještě mám prosbu koupil jsem origo parkovací sadu na rapida, potřebuji to zapojit nevíte o šikovném elektrikářovi třeba z wagem? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeSpeed Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 z brněnska teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 to chceš na předface roomster montovat parkorací senzory z Rapida? tak na to zapomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 (editace) Zdravim. Nevite co oznamena bajt 10 a bit 0? Popis je temp oleja 0. Dobre rozumimm ze kdyz to skrtnu tak mi teplotu oleja bude ukazovat od 0℃ az k maximum? Dekuji za informace. Editováno: 27. Březen 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeardedMan Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 (editace) Zdravím. Funkce coming home / leaving home. Nějak jsem tady nenašel zmínku. Co vše je potřeba aby to fungovalo? V dlouhém kódování mám možnost zapnutí, nicméně se vůbec nic neděje. Předem díky. Edit: tak jsem přeskočil stránku na které bylo něco málo. Nicméně opravdu to funguje pouze se start stopem? F 2 něco takového má? Editováno: 23. Září 2021, autor: BeardedMan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Pokud vím, tak mít Start-Stop systém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 CH/LH potrebujes svetelny senzor. Ak ti staci CH, tak ten myslim ide aj bez senzora, ale pred vystupenim z auta musis tuknut do packy dialkovych. Tak snad moc nekecam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 Takové funkce vůbec nepřichází v úvahu, protože hlavní světla se rozsvěcí jen přímo spínači, mimo působení řídící jednotky, která by nějakou automatiku mohla zajišťovat. Snad by to teoreticky mohlo jít u START-STOP systému, jak píše Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Dořešil prosím někdo vypnutí hlášení prasklé žárovky ? Chtěl bych do parkovaček a hlavních světel LEdky FABIA 2 FL 2011 .. nebo musím koupit LED co zaručeně nehlásí chybu ... Osram Night braker chybu hlásí .... A druhá věc nejde nějak nastavit US svícení ? nebo pouze v eeprom .. moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Panove prosim da se na Fabii2 (byt se mi jedna o VW polo) nastavit sviceni v prostoru pro nohy porad/pri zapnutych svetlech? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března (editace) Kde má dvojková Fabia svícení v prostoru pro nohy?? Editováno: 12. Března, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Ahoj dlouho jsem sem nic nepsal, tak je třeba Vás pozdravit. 🙂 Mám dotaz. Přítelkyně dostala Fabii 2 FL 2011 a ikdyž to je výbava elegance a kromě střešního okna má snad vše, včetně natáčení světel, tak nemá ESP?! Jde to nějak lehce dodělat? Má ABS a natáčení světel. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Napiš si to sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Mohl by mi někdo poradit jak správně nakódovat radio Swing v Roomstru m.r.2012 ? Diagnostika mi hlásí tuto chybu viz foto ale rádio normálně hraje. Používám diagnostiku OBD11 Pro. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června nemáš tam připojený nějaký bluetooth modul? je počet repro správně kodováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Ne, bluetooth modul nemám žádný a počet reproduktorů jsem nekódoval. Kdysi jsem koupil originální sadu zadních reproduktorů včetně kabeláže, vše zapojil a hned to hrálo. Bylo potřeba to kódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.