Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den. mam octaviu 1.9 TDI 66/90 r.v.: 2000. mam takyto problem. pri zaradeni spiatocky mi auto hned zhasne. pri radeni ostatnych prevodovych stupnov je vsetko ok. bude to snimac spiatocky?

Nemám tušení jakou spojitost má spínač zpátečky se zhasnutím motoru, když je tam ten nejjednoduší el. okruh. Ale nic jinýho než vyměnit spínač mě nenapadá.

dela to spinaci skrinka staci vymenit jen ten bilej plastik s kontakty uz sem to delal mockrat a uz nechcipaji :palec2:

• Autor

no tak este mam v tom medzery. kde sa konkretne spinacia skrinka nachadza?

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Do spínací skříňky dáváš klíč, abys mohl nastartovat (ve dveřích není)

• Autor

ale to by robilo aj pri nastartovani aj pri ostatnych rychlostiach, nie?

diagnostika vypisala skrat na kostru

Upraveno od nnestor

Odpoj konektor zo spinaca spiatocky a skus cuvat!!!! Ak to bude zdochinat tak spinac je dobry. Vadny spodok spinacky-orech. Cena cca 10 euro.

SKRAT NA KOSTRU??? ALE COHO SKRAT??? Napis cislo kod chyby.

• Autor

takze vadný bol spinač spiatočky. on to hadzal do skratu. variešené... dakujem za odpovede

• 10 měsíců později...

Zdravím zdejší odborníky a prosím o radu. OC, r. 1998, TDI při zařazení zpátečky někdy zdechne motor a zhasnou všechny kontrolky i při zapnutém klíčku přitom světla, stěrače, radio normálně jede, v čem je problém? Pak , když vyřadím a vypnu a zapnu klič, tak to většinou už svití a nastartuje a už je to ok. Dělá to nepravidelně. Děkuji rady. Brett

Začal bych kontrolou spínačky.

Upraveno od lucky.jack

odešla tě el.část spínačky ;) radek

A ta spínačka ma spojitost se zařazením zpátečky? Už se tam s ní kdysi cosi dělalo, myslím se měnila celá.

Tak ji zkontroluj jestli není rozsypaná nebo vypálená. Jestli si nevyndával v poslední době startér tak by to mohlo být ono ;)

jednou už jsem to řešil na golf IV, ten samej motor...prostě ona nedává jednu 15náctku...zhoď plasty a proměř tu el část...;) radek

• 2 roky později...

zdravim měl jsem stejnej problem a po výměně toho bilého plastiku s kontakty mi začala svitit oranžová kontrolka airbagu nevi někdo důvod nového problemu?

nezapli ste klúč pri vyhodenom airbagu z volantu?

• 5 měsíců později...

Ahoj všem,

Potřeboval bych poradit, při zařazení zpátečky zhasne motor a rozsvítí se kontrolky jako při zapnutí klíčku. Čidlo zpátečky vyměněno za nové, ale problém stále trvá. Pokud odpojím čidlo, vše funguje ok, ale logicky nesvítí světla na couvání, což je nepříjemné. Poradí někdo?

Octavia 1, rv. 2000, motor AGR (1.9TDI 66kw)

Diky

odpoveď máš v tomto vlákne (príspevok č.3)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.