Přejít na obsah

Problem s otáčkami

JohNNyE39

Doporučené příspěvky

Sice jsem hledal, ale to co potrebuji ja jsem nenasel. Na nasi Felicii MPi se ukazalo ze je spatna lambda, ta se vymenila, ale uz nekdy behem te spatne lambdy se postupne projevovala zavada, ze si auto nekdy prida plyn. Jo, vypada to na klapku, ale ctete dal. Nejdriv to zaclo asi tak, ze se jelo na naky kvalt a bylo pred krizovatkou tak se vyradilo, ale jak se zmackla spojka tak otacky si povyletely nahoru nebo jedu pred zatackou, hodim tam 2ku a pustim spojku at brzdim motorem a misto brzdeni to uplne kope(proste to prida otacky kdyz pustim spojku). Je to asi cim dal tim horsi, ze zacatku to bylo jen opravdu sem tam, i kdyz ani ted to neni pravidlem a je jedno studeny nebo teply motor, proste jak kdy to dela. Tak samo pri startu(studenem), nekdy ty otacky jsou v poho a hned klesnou na 1100 ale nekdy si to chvilku podrzi cca 2000, mozna ani to ne a po 2-3 vterinach to spadne na tech 1100. Dneska jsem mel klapku venku, moc bordelu tam nebylo,spis jen mastnota,tak ted se leskne, nahodim ji zpet,nastartuju a drzi si to 2000 furt, az musim pridat plyn a pak si to klesne,ale kdyz ho pridam znova tak to tam treba zas zustane viset...Muze to byt jen tim ze klapka neni pres diagnostiku nastavena na tu zakladni hodnotu po vycisteni? Me to pripada jak by bylo neco s tim poneciometrem v klapce a proste si to bralo spatny signal a ta elektrika si nastavuje otevreni klapy jak chce pres motorek. Dekuji za nejake rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tej klapke by nemalo byť nič iba treba www.motordiag.cz/msm potom zakladne nastavenie a malo by byť dobre. Xkrat som to robil a klapky šlapu pekne.

Snad to bude ono, zbavilo by me to starosti..jen na pytel ze doma nemam ani notas ani kabel. Hold s tim musim nekam zajet.

..kdyby nekoho jeste napadlo neco jineho, prosim napsat.

Odkaz ke komentáři

Tak zatim nejak vyreseno. Dneska jsem zajel za "znamym" na diagnostiku, vycetl tam nejake 2 zavady, ktere samoze smazal a pak dal to zakladni nastaveni..ja jsem poslouchal klapku, ale nic to nedelalo..no zkusil to jeste jednou a zase nic, ani hodnoty na obrazovce se nemenily, takze asi spatna klapa, tak sem mel radost..tak s tim jdu vyjet ze servisu, nastartuju a uplne pohoda, vyjizdim a vsechno jak by melo byt, tak nevim, prijde mi to takove zahadne. Ale je hlavni ze auto od te doby tahne jak by melo,uplne ta jizda byla jina. Hold vsecno bez te hloupe diagnostiky nejde udelat :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...