Přejít na obsah

Startování s vibrací do řadící páky


jirka1022

Doporučené příspěvky

Zdravím,

když startuju s vymáčknutou spojkou tak dostane často řadící páka ráno a zavibruje, je to někdy dost hlučné. Zkoušel jsem startovat s nezmáčknutou spojkou a to je v klidu, ani nepoznáte na páce, že jste startovali ale jak zmáčknu spojku tak skoro pořád zavibruje. Co by to mohlo být??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mňa podobný problém, iba s tým rozdielom, že mne to zatrasie viac pri teplom ako pri studenom motore než pri tom či mám alebo nemám stlačený spojkový pedál pri štartovaní. A ešte mám taký pocit, že viac sa to zatrasie keď mám zaparkované auto do kopca. Ináč OII, 1,9TDI, BKC. Pre zaujímavosť by ste mohli ešte uvádzať aj kódy motorov či nemôže byť tento problém iba pri určitých kódoch. Zatiaľ som sa stretol s týmto problémom (osobná skúsenosť)v BKC a BJB čo sú zhodné motory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak isto čakám či sa niekto ozve, že už to vyriešil alebo niekto kto by aspoň mohol tušiť kde je problém.. Ja som zatiaľ nechal odstaviť egr ventil plus som dal upraviť teplé štarty, od toho som si sľuboval najviac, ale žiadna zmena. No a ešte chcem nechať vymeniť tesnenia (alebo to sú nejaké gumičky) pod vstrekmi-neviem presne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten mám tak isto v pláne vymeniť (chcem dať jednohmotu z fábie ATD), nakoľko sa mi začal prejavovať hlavne pri rozbiehaní a dáva o sebe vedieť aj pri voľnobehu. Aj keď niekto na tomto fóre, ale v inom vlákne spomínal, že sa tie otrasy pri štartovaní nezlepšili ani po výmene spojky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...