omicron Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Tak jsem na doporučení MAD kontaktoval nejbližší autosalon, ktery to prodava, a zklamali mě, neboť výrobce mě nemůže vyhovět. Mám O2 se světlým interiérem, a tak jsem chtěl kombinaci, kde je na krajích světlá kůže v barvě mého interieru, a uvnitř sedák a opěrák v černošedém Antracitu. A světe div se, oni tu kůži ve světlé nemají, jen šedou ! Takže si na kombinaci kůže s textilem musím nechat zajít chuť, a přemýšlet pouze o textilním provedení, což mě nějak neuspokojuje. Mimochodem na titulní stránce webu MAD je taková kombinace na velké fotce vpravo vyobrazena (Golf), ale dle jejich sdělení ta kůže je šedá (!), a to že vypadá na béžovou ma prý ma svědomí špatné osvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 to ses mě moh rovnou zeptat. Ty kůže jsou světle šedá a černá. To co je na fotce musí být jedna z nich. Z ničeho jinýho nešijou. Můžeš si ale nechat potáhnout kůží i dveřní výplně. Musel bys jim je ale poslat. Já to asi udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 to ses mě moh rovnou zeptat. Ty kůže jsou světle šedá a černá. To co je na fotce musí být jedna z nich. Z ničeho jinýho nešijou. Můžeš si ale nechat potáhnout kůží i dveřní výplně. Musel bys jim je ale poslat. Já to asi udělám. V kazdem pripade je divne, ze me nabidli v te mnou poptavane bezove kuzi potazeni celeho interieru (!), ale pro potahy na sedacky zde probirane me ji pry nedaji, podivny to obchodni pristup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 no to je možný, ale zřejmě ne od stejnýho dodavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 no to je možný, ale zřejmě ne od stejnýho dodavatele. MAD me usty sveho prodejce nabidl bezovou kuzi, ale jen pro kompletni "vykozeneni" meho interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 MAD me usty sveho prodejce nabidl bezovou kuzi, ale jen pro kompletni "vykozeneni" meho interieru. Já bych to nejspíš viděl v tom, že pokud by sis u nich objednal komletní kožený interiér, což je pro ně asi lukrativní zakázka, tak se budou snažit a tu kůži si seženou i přes to, že jí standartně nemají. Jelikož chceš ale pouze potahy, tak se jim to kvůli takovému kousku materiálu nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 MAD me usty sveho prodejce nabidl bezovou kuzi, ale jen pro kompletni "vykozeneni" meho interieru. Já bych to nejspíš viděl v tom, že pokud by sis u nich objednal komletní kožený interiér, což je pro ně asi lukrativní zakázka, tak se budou snažit a tu kůži si seženou i přes to, že jí standartně nemají. Jelikož chceš ale pouze potahy, tak se jim to kvůli takovému kousku materiálu nevyplatí. To jsem byl já, zapoměl jsem se přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 MAD me usty sveho prodejce nabidl bezovou kuzi, ale jen pro kompletni "vykozeneni" meho interieru. Já bych to nejspíš viděl v tom, že pokud by sis u nich objednal komletní kožený interiér, což je pro ně asi lukrativní zakázka, tak se budou snažit a tu kůži si seženou i přes to, že jí standartně nemají. Jelikož chceš ale pouze potahy, tak se jim to kvůli takovému kousku materiálu nevyplatí. Dneska me upresnili, ze ta bezova je origin kuze (tzn. skutecna), kdezto ty, ktere nabizeji u potahu jsou pry synteticke automobilove kuze (?) - a ja myslel, ze Alcantara je synteticka automobilova kuze... Ted v tom mam definitivne hokej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Alcantara je broušená kůže a dává se doprostřed na sedáky a opěráky, aby se ti nelepila prdel. To ostatní, tzn. boky, záda atd. je to, čemu říkají automobilová syntetická kůže. Pak je taky kůže přírodní, a to je např. hovězina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Alcantara je broušená kůže a dává se doprostřed na sedáky a opěráky, aby se ti nelepila prdel. To ostatní, tzn. boky, záda atd. je to, čemu říkají automobilová syntetická kůže. Pak je taky kůže přírodní, a to je např. hovězina. ANO, oni me tu bezovou (ktera je ve svetlem interieru O2) nabidli v PRAVE kuzi, v te synteticke NE. Ale tu pravou bezovou daji jen pro cele auto (!), coz je i kdybych to zaplatil logisticky nemozne, nebot chteji poslat do fabriky na Slovensko 1/2 meho auta ... No pakarna, nakonec tedy skoncim jen u textilniho, ktery necham asi udelat ve svetlem textilu jsko je original, ale sedaky a operaky necham dat do sedo-cerneho Anthracitu, myslim, ze to bude vice pasovat ke stavajicimu interieru, nemluve o praktickem hledisku (mame cerneho psa !)... Nasel jsem take Skoda autosalon, pres ktery to objednam od MADu, a kde jsou ochotni to "autorizovane" nainstalovat za cca 2 kKc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 já jsem nakonec šel do toho mýho servisu a na férovku jsem jim řek, že jsem to koupil za VC a jestli mi to namontujou. Kupodivu mě neposlali do prd..e a udělají mi to za 1 200,- Kč. Je to taková pakárna, že to rád zaplatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 já jsem nakonec šel do toho mýho servisu a na férovku jsem jim řek, že jsem to koupil za VC a jestli mi to namontujou. Kupodivu mě neposlali do prd..e a udělají mi to za 1 200,- Kč. Je to taková pakárna, že to rád zaplatím. Můžeš uvést jméno servisu, který Ti to tak přislíbil ? Přeci jen je rozdíl mezi 1,2 a 2 kKc... Dekuji. Apropo, za kolik se schopen me dodat potahy v textilu, v bezovem provedeni, sedak a operaky v antracitu (viz foto vyse) ? Mam O2 MR2006 Elegance Hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tohle vůbec neřeš, protože je to ze známosti a i kdyby to dělali, tak ten finanční rozdíl projedeš v naftě (nebo benzínu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak už je tam mám a vypadá to dost dobře. Jediný, co mi kalí radost je, že se někde projebala přední loketka, která v tom packu určitě byla. V servisu tvrděj, že ne. Prostě je v hajzlu. No musej mi z MAD poslat jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Přátelé, kteří máte už potahy od MADu, jaký je rozdíl mezi kůží a automobilovou syntetickou kůží? (Jestli to dobře chápu, kůže = hovězina, au. synt. kůže = jakási koženka)?? A dá se objednat také nějaké logo na ten potah? Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Chápeš to správne. Pravá koža by mala byť menej náchylná na popraskanie. Aj u originál kožených sedadiel nie je všade koža, aby sa ušetrilo. Ale na namáhaných častiach (operadlo, sedák a boky sedáku) je vždy pravá koža. A výplne dverí sú u OII vždy iba v koženke. Ale samozrejme výrobca si to zabezpečí, že ako koža, tak aj koženka nevyblednú a majú úplne identický odtieň aj štruktúru, takže to na prvý pohľad nejde rozoznať. A Alcantara nie je brúsená koža. Je to umelina, iba sa tak tvári, ako koža. Dôkazom toho je, že u RS je do Alcantary vyšité logo RS. Ak by to bola koža, tak by tam logo nešlo vyšiť, lebo by sa ihlou koža vysekala a logo by vypadlo. Do kože sa logo musí vypáliť (viď RS I). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Doporučuji čalounickou firmu.. A na míru si nechat udělat svoje sedáčky opravdu origoš svými A pozor na to, u většiny aut není zdaleka celé sedadlo v pravé kůži.. To je omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 A ty si nečítal môj príspevok? Veď to tam je napísané, že nie je celé sedadlo v koži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) A ty si nečítal môj príspevok? Veď to tam je napísané, že nie je celé sedadlo v koži! jasně vklidu, jen podporuji "tvůj názor" v těch opravdu drahých autech už by to mělo být ale stává se cokoliv že? No prosto sem doporučoval čalounictví, tam Vám pomůžou vybrat nejvhodnejší kůži a přečalouní je. (případně upravý pokud budete chtít) a výjde to i levněji než v origoš příslušenství. Navíc jak sem říkal kůže je mnohem kvalitnější a dá se kombinovat s látkou (např. alcantara) či jiným odstínem kůže. A máte origoš O2 sedadla supr!!! Kamarád si to nechal udělat a je moooc spokojenej. Jak bude koruna jdu do toho Jinějaký všívání log se dělá taky, ale to mě moc neláká.. Editováno: 27. Srpen 2006, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 nějak ti uniklo, že je řeč o potazích. Kdo chce za každou cenu kůži a z nějakýho důvodu jí v autě nemá si samozřejmě může nechat sedadla přečalounit. Za trochu jinou cenu ovšem. A o tom jsou právě ty potahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 jirko nevím jestli to bylo na mě, ale ano máš pravdu s "diamantem" se bavíme o sedácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mohl by mi někdo poslat vzorník látek MADu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mohl by mi někdo poslat vzorník látek MADu??? zavolej si na kontakt z autopotahy.sk a oni Ti ho pošlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 no to pochybuju, protože je to pěkně tlustej šanon, kterej dávaj jen prodejcům. Ale zajdi si někam k dealerovi Skoda a nech si ho ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 no to pochybuju, protože je to pěkně tlustej šanon, kterej dávaj jen prodejcům. Ale zajdi si někam k dealerovi Skoda a nech si ho ukázat. Tak to je tak trochu omyl, komunikoval jsem s nima e-mailem a byli velice ochotní a ta paní co to se mnou vyřizovala mi poslala naditou tlustou obálku plnou odstřižků -vzorků potahů + ještě mi poslali jaká loga vyšívají, byl jsem příjemně překvapen jejich přístupem k "maloodběrateli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.