vobord1 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Zdravim, chtel bych se zeptat. Stalo se mi ze jsem nasedl do auta a mel jsem zarazenou zpatecku. Kdyz jsem chtel vyradit a nastartovat tak to proste neslo - paku jsem nedostal ani mensi silou do neutralu. Po nastartovani jsem popojel o 1m se paka jakoby "odtrhla" a uz to preradit slo. Jde jen o srovnani zubu? Neco jako kdyz mi jednou za cas nejde zaradit jednicka? (musim pres 2ku) Nebo se muze jednat o neco zavaznejsiho? Pripadne .. co stim? diky za rady D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ahoj. To se mi nikdy nestalo. Že nejde zařadit, to není tak obvyklé ale vyřadit by mělo normálně jít. Mrkni kolik máš v převodovce oleje. Další bych omrknul táhla a případné seřízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Zdravim, chtel bych se zeptat. Stalo se mi ze jsem nasedl do auta a mel jsem zarazenou zpatecku. Kdyz jsem chtel vyradit a nastartovat tak to proste neslo - paku jsem nedostal ani mensi silou do neutralu. Po nastartovani jsem popojel o 1m se paka jakoby "odtrhla" a uz to preradit slo. Jde jen o srovnani zubu? Neco jako kdyz mi jednou za cas nejde zaradit jednicka? (musim pres 2ku) Nebo se muze jednat o neco zavaznejsiho? Pripadne .. co stim? diky za rady D. To znám. Poprvé jsem si myslel, že se zablokoval Construct, tak jsem serval dekl řadičky, ale byl OK . Takže převodovka dostala nový olej, ujela pár stovek km a už se to neopakovalo . Teda samo raději máznout i usazení táhel na převodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vobord1 Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Dik za rady .. mrknu na to PS: taky jsem poprve myslel ze to je Construct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.