Přejít na obsah

Koncovka


amper

Doporučené příspěvky

No me prave taky uchvatila ta cena navic primo od Skodovky, sem si rikal, to bude pasovat vyborne, ale to ze je to "atrapa" to me teda dostalo :-(

Chjo, sem mohl mit jednu takovou krasnou dvojitou, zatocenou nahoru, perfektne lemovala tim zahnutim origo naraznik, kterej tam budu muset nechat protoze si chci nechat udelat zaves. Jenze sem mel strach, aby me švestky nebuzerovali, prave za to zahnuti nahoru :-(

Fakt tam ale pasovala, jako by byla udelana primo pro Fabulku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak se přidělávala? Vzdyt máš otočenou originál koncovku do silnice? Si nedokážu představit koncovku ktera neni jako atrapa. Maximalně může být pruchozí, ale me mapojena přímo na výfukový potrubí. Ja totiž nemůžu řezat do výfuku tak to se pak vybírá hůř. Nemáš fotku tý koncovky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No přidělává se tak jak ty nemůžeš, prostě se uřízne to koncový koleno a nasadí se na potrubí (padne jak ulitá). Tak se přidělávají všechny, proto jsem chtěl vědět, jak funguje ta co nabízí Škodovka. sem si rikal, když origo, tak to třeba nějak vyřešili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...