Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

Octavia II generace přestala vždy táhnout když jsem se dostal na rychlost kolem 100km/h, pak jsem měl problem vyject i menčí stoupání na dálnici. Když se vypne motor tak zas nějakou dobu jela cca k té stovce. Po nějaké době se rozsvítila kontrolka výfukovích plynú a při nastartování to psalo emise do dílny!

Dnes jsem byl ve Škodovce a tam mi řekly že to bude turbo cena je 40000kč + práce a nebo oprava 20000kč + práce. Při dotazu na číslo dílu který potřebuji se zaměstnanec cukal:-) nakonec mi napsal na kousek lístku číslo viz foto. bohužel podle toho čísla se mi nedaří nic najít, nevím jestli mi ho napsal schválně špatně... Dá se vyčíst z diagnostiky? Navíc mi to přijde že diagnostika našla další závadu, proč mě o ní neřekl? Prosím o rady, tipy a názory.

Díky Luboš

post-40199-1279888415,5075_thumb.jpg

post-40199-1279888432,5848_thumb.jpg

post-40199-1279888441,9729_thumb.jpg

Ahoj, auto by som radsej niekomu kto sa tomu venuje a je sikovnejsi ako mastri zo Skodovky.

Auto najprv treba nalogovat cim zistis ako ide turbo. Je to lacnesie ako zistovanie s novym dielom ;)

Ak nemas ziadneho znameho pokukaj tu na fore su tu sikovny ludia :palec2:

Este k tomu dielu je to vyfukove potrubie s turbom.

Vela stastia.

• Autor

Díky za reakci, nalogovat to je diagnostika? Známého bohužel nemám :help: Nevíš náhodou o někom šikovném z Prahy 6?

Jak jsi přišel na to potrubí? S tím se ve škodovce nepochlubyly...

Kontaktuj nick Garny, má na P6 servis, myslím, že ti to rád opraví

Ja som zo zapadneho slovenska takze moc kamosov v Prahe nemam :rolleyes:

Treba napichnut auto, povozit sa a hned zistis ci je turbo k.o.

Pri tom cisle dielu co Ti napisal ten mechos treba brat do uvahy ludsky faktor :smich:

post-15833-1279905186,2026_thumb.png

• Autor

Kontaktuj nick Garny, má na P6 servis, myslím, že ti to rád opraví

Díky za tip, určitě se mu ozvu.

• Autor

Ja som zo zapadneho slovenska takze moc kamosov v Prahe nemam :rolleyes:

Treba napichnut auto, povozit sa a hned zistis ci je turbo k.o.

Pri tom cisle dielu co Ti napisal ten mechos treba brat do uvahy ludsky faktor :smich:

Turbo ze začátku funguje normálně, vypne až při větší zátěži.

Nevíš co znamená to H v závorce?

• Autor

Chlapy, vyznáte se někdo v tom výpisu z diagnostiky? :)

• Autor

Chlapy, vyznáte se někdo v tom výpisu z diagnostiky? :)

Máte někdo zkušenost s repasovaným turbem?

ta první chyba - mělo by stačit turbo vyndat a vyčistit naklápění lopatek. děla to často snad u všech tdi. Chce to taky trošku to auto prohnat a ne to furt podtáčet a šetřit, pak to dělá tohle.

Ve škodovce ti řekli že je turbo v háji protože je to pro ně snažší dát jinej díl než se s*át s tim tvým. Osobně bych to ze Škoda "servisu" odvezl co nejrychleji pryč a dal to někam jinam.

tu druhou chybu nevím co je

• Autor

ta první chyba - mělo by stačit turbo vyndat a vyčistit naklápění lopatek. děla to často snad u všech tdi. Chce to taky trošku to auto prohnat a ne to furt podtáčet a šetřit, pak to dělá tohle.

Ve škodovce ti řekli že je turbo v háji protože je to pro ně snažší dát jinej díl než se s*át s tim tvým. Osobně bych to ze Škoda "servisu" odvezl co nejrychleji pryč a dal to někam jinam.

tu druhou chybu nevím co je

No ze škodovky jsem to už odvezl... Napadlo mě spíš jestli není třeba ho nechat někde zrepasovat protože bylo slyšet i houkání v určitých otáčkách.

Jinak máš asi pravdu že se stím nechtěj s*át protože mi nechtěl říct ani co s tím turbem je, nabídl opravu za 20000kč :aggressive:

Doufám že najdu někoho vstřícnějšího....

:palec2: NAPIS GARNYmu . Odpoved si uz dostal o par riadkou vyssie. ;)

Nemá někdo nějaké zkušenosti s tímto. U280 ruční scanner pro čtení a mazání chyb.kódů

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.