Publikováno Květen 29, 200619 r moze mi niekto povedat ako je to s chladicmi u fabie ? viem ze su 3 druhy: maly s ventilatorom, velky s jednym ventilatorom a velky s dvoma ventilatormi. viem ze zalezi od vybavy auta ale zaujimalo by ma ake mate chladice v jednotlivych motorizaciach. ja mam 1,4 16V 55kW s klimou a mam velky s dvoma ventilatormi. zaujimalo by ma ako su na tom ostatne motorizacie ked uz 1,4 ma najvacsi a ake maju potom 1,9TDI a 2,0MPI asi tiez tie najvacsie.
Květen 29, 200619 r HTP 47kW (Elegance MR05) s klimou - velký s jedním ventilátorem. Chladiče jsou tam vlastně dva za sebou (klima a motor). Brácha má HTP 40kW (Classic MR03) bez klimy - malý chaladič s jedním ventilátorem.
Květen 31, 200619 r U Š1050 jsem měl malý s jedním ventilátorem, který měl ještě k tomu vytrženou kabeláž, takže se netočil. A v létě byly horka.....
Červen 1, 200619 r hlavně furt nechápu co dělá "chladič" v "podvozku"!!! Pretoze chladi aj podvozok Btw 1.4 74kw + klima - velky s 2 ventilatormi
Červen 1, 200619 r Původně 1.4 74kW bez klimy - velký chladič jeden ventilátor, teď + klima - dva chladiče - dvojtá sahara.
Červen 1, 200619 r Autor kláca: ospravedlnujem sa ti ze to nie je v sekcii motor. myslel som si ze sa nachadzam tam a podal som prispevok a uz bolo neskoro ked som to zistil tak som ho nechcel znova davat do motora. ale keby to admin presunul bol by som rad. u si sypem popol na hlavu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.