Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

;-) dikec za info. Jak koupim radio, vrham se na to

• 7 měsíců později...

Ahoj. Mam zajemce na koupi meho stareho symphony, ale chce to i s nejakym 4mistnym kodem. Kde ho najdu ?

Většinou bývá schován v servisní knížce, nebo uživatelském manuálu. Je to malá kartička

Tak to nemam ani jedno... nejaka jina motnost ?

škodovka, tam by ti měli říct pin k číslu rádia

Ok, zkusim snad za to nebudou chtit majland ;-)

Neměli by chtít nic, ale zkušenost kluků je, že si za to podívání do kompu vezmou dvě kila

přesně jak píše sup1, jsou to svině

Tak mam ZASE kladnou zkusenost z autocentralou Skoda v Karvine (u Hypernovy). Pan zeovna odjizdel, tak si to narychlo vyfotil vin a cislo radia a odpoledne poslal smsku s pinem. Tudyz ani nic nechtel :-)

po me chtel naposledy 130 :D zmrd

Co ti na to rict.......... treba udrzovat dobre vztahy :-D :-D :-P

hezky, tak občas se narazí i na slušné lidi

penize chtít budou ,ja byl u dvou prodejcu na kladně   jedni za 500 druzí za 250

Hoši, před více jak 4 léty jsem to zde někde popisoval, že na mne vybalili u "TUKASE" pětikilo za tuto informaci a tak jsem si řekl, že na ně prdím a najdu si někoho levnějšího. Potom jsem řádně pročetl návod k radiu, resp. k navigaci a tam je doslova uvedeno, že při ztátě uvedeného pinu "Vám odborný servis zdarma sdělí tento kód"! To mne tehdy nadzvedlo a volal jsem do Bolky a tam mi potvrdili, že tuto informaci má servis sdělit zdarma! Ptali se mne kde po mě chtěli tu platbu a tak jsem jim to sdělil. Netrvalo snad ani 2 hoďky a už volal vedoucí servisu TUKAS a že se moc omlouvá a takové ty řečičky! Poslal jsem ho do patřečných míst a pin mi sdělili bezplatně v jiném autorizáku! Jsou to drbani a zkoušej to na lidi. :gunners3:

Naprostá pravda!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.