hudyx Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Nazdárek pánové, potřebuji poradit se stupnicí řadící páky. Mám ji docela ošoupanou, protože nosím prstýnek, tak bych ji rád vyměnil. Našel jsem jiZDE . Neví někdo jak tu starou vyndám, zkoušel jsem za ni lehce brát, ale nejde to.... Stačí mi ta stupnice zatím, hlavice ř. páky je pěkná. Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Vem slabej plochej šroubováček a vydoubni to ,jde to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Vzal bych menší plochý šroubováček, podebral a vycvakl, nevím sice jak přesně to tam drží, jestli to je na packách nebo nalepený, ale musí to jít ven, opatrně a nebát se toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudyx Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Jasný, díkes chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Je to jen nacvaknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.