zdenek1712 Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) Zdravim,dneska jsem byl v servise a řekli mi že mam přidřenou volnoběžku na alternatoru a druhy mech.zase řikal že je to tlumici kladka s volnoběžkou jsem normalně zatočil a zdala se byt OK a ta tlumici kladka se mi zde byt dobra,řemen je napnuty jak struna tak nevim Editováno: 1. Srpen 2010, autor: zdenek1712 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Zdravim,dneska jsem byl v servise a řekli mi že mam přidřenou volnoběžku na alternatoru a druhy mech.zase řikal že je to tlumici kladka s volnoběžkou jsem normalně zatočil a zdala se byt OK a ta tlumici kladka se mi zde byt dobra,řemen je napnuty jak struna tak nevim fabie rs ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 (editace) Mas pridretu volnobezku.Treba ju vymenit.Volnobezka zabera otaca sa spolu s alternatorom LEN do jednej stany. Do opacnej stany ide volne. LINK: LINK: LINK: Editováno: 7. Září 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.