ladiktm Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) mer tlak paliva, a napis kde mas to cidlo vackove hridele Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: ladiktm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 A ten kabel si ako opravil.... mal dobry kontakt...., nebol zhnity vo vnutry? Mne auto netahalo ked som mal zlu lambda sondu ale chce to napichnut . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Kdyz nastartujes studeny motor, tak volnobeh kolisa hned, nebo zacne az po par vterinach. Pokud az po pár vterinach, tak bych to tipoval na lambdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Odpovim najednou - Tlak nezmerim, nemam tlakomer/ pripravek -Cidlo je vedle olej filtru -Z patice koukalo 3 mm kabliku, zbytek visel na buzirce. Oholil jsem a pripajel, po promereni ( propipnuti) s koncem svazku u RJ uz ok - Ano hned po nastartovani a dyl to toci, kdyz po nastartovani chci přidat plyn dusi se ihned, po chvili uz s opatrnosti muzu pomalu slapat na plyn, ale jede to hur nez embecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Jeste jedna vec, je citit benzin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 to ti moze robit lambda alebo vstreky ... Jednoznacne to che diagnostiku ta to vidi lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Jenže pokud mu upadl drát od snímače klik. hřídele,tak mu musela svítit kontrolka. Nic nepíše kdy mu začala svítit a jiné. Samozřejmě kontrolku mohla rozsvítit i lambda. Jenže nemá ji zapsanou. Bez diagnostiky se dál nepohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Kontrolka svitila jeste pred vymenou vseho.. ale napichli jsme to az po vymene.. Byl to kablik od cidla vacky a jeste ted pred napichnutim na vag jsem promeril zasuvku co jde do cidla a dle hodnotz DP OK. Jen pro kontrolu opravy kabliku. Po na pichnuti, vymazani chyby , 2 sec ok, pak opet znovu to samy viz obr. Takze vse furt stejne , zkusim jeste vyndat vstriky a vycistit. Nekde jsem tady cetl ze tuto chybu a chovani muze zpusobit rozvody o zub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 No to bych chtěl vydět ty rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Jako ze je to mozny ? Je mi to divny , protoze po sundani stareho soukoli se s hridelema nehybalo a novy das preci podle vymezovacich kolicku... Po svatkach na to asi mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Ja ti poviem ...u mna sa povolil zaistovaci srob a nasledne mi vacku vytrhlo do jednej strany ... svietila kontrolka mazania a motor siel do srotu . Cim skor si to prekontroluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Ahoj, neda mi to a musim to napsat. Dnes jsme se na to koukli znovu a lepe. Stale dokola to psalo chybu cidla vacky... Takze jak jsem psal ze se s hridelema nehybalo a nove soukoli se preci musi dat na stejne misto, tak se bohuzel ale zapomnel dat kolicek do zamku,tudiz jednoduse ozubene kolo na vacce bylo posunuto o 3 zuby a bez zajistovaciho kolicku,jendotazene sroubem... Kolicek totiz zustal na starem ozubenem kole, jeste ze nic nevyhazuju :-) Takze rozvody udelany spravne a F1 jede jako dabel , trosku jeste kolisaji otacky volnobehu ale to uz nejak doresim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 To máš štěstí! Učnovská chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupak Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Jj to jo, spis kecani u prace, a nejaky to pivko :-) Ale hlavne stesti v tom ze co jsem se o techto motorech snad spravne docetl, ze se nemuzou potkat... A jestli ne, tak lzu noo :-) Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rivo Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Skús aj palivový filter vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 (editace) zdarec, fabia 1.4mpi 50kw AME, zacala skubat na volnobeh a i pri zrychlovani, ne ale vzdy ... cidlo teploty je nove, sundal sem listu zapalovaci, oddelal sem z ni ty gumy a jedno to perko je rezave.. ostatni tri jsou pekne leskle a ciste, mam se priklanet k tomu, ze lista odchazi na vecnost __?? zkousel sem ji a jikra jde stridave ze vsech 4 kontaktu ... svicky jsou pekne, suche.. vstriky funguji ,,, hlavne me neni jasne ten jeden rezavy kontakt zadna kontrolka nesviti Editováno: 21. Září 2016, autor: leo_pipes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Tak to vycisti , prostrikej kontaktolem a zkus. Co skrtici klapa? Nemas ji spinavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 Asi bych mrkl Vagem,jestli mi ten válec vynechává nebo ne. To že lišta jiskru dává-nic neznamená. Za určitých podmínek to tak být nemusí. Palivový filtr jsi měnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 (editace) prave na VAG nemam moznost,,, ale zda se ze vyreseno,,, vytahnout vstriky ven, vycistit lihem,, dal sem novy gumycky (jedna 8,-) , prejel sem je hadrikem namocenym ve WDcku, slozit. jede to jak za mlada a volnobeh klidny Editováno: 27. Září 2016, autor: leo_pipes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Tak sláva. Někdy se takové chyby těžko hledají. Ten Vag hodně pomůže-napoví a stojí pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Když se u toho, ten vag to je zkratka? To je nějaké kabel co se propojí s jakýmkoliv noťasem a autem?nebo nějaká krabica?A kdybych to chtěl, tak kde se to dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Výběr diagnostického kabelu není předmětem tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Ale je to předmět k řešení problémů v tomto tématu,,, ale dám si tu práci a najdu si téma, kde se to řeší konkrétně. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates7204 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ja mam podobny problem s tymto motorom. Je divny dusi sa. Okamzita spotreba na volnobehu mi ukazuje s vypnutym ventilatorom a svetlami bez hybania volantom 1,1 l/hod, co ine rovnake motory ukazuju tak 0,6-0,7 l/hod. To je sialene. Ked uvolnim viecko oleja zacne mi odtial fukat vzduch s benzinovym zapachom. Ked som skusal iny motor a otvoril som viecko, nefukalo nic. Pri zavreti viecka kleslo na otackach ale hned ich pekne vytiahlo, moje auto ale nijak takto nereaguje. Vie mi niekto povedat, ci to fukanie z otvoru na nalievanie oleja je normalne aj s tym bezzinovym smradom, alebo nie. Nechce sa mi to davat do servisu, lebo mam strach, ze si vypytaju tolko co ma auto hodnotu. a to sa mi platit fakt nechce. Je tanto popis indicia na nejaky konkretny popis? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.