lada Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 nisanek peknej a ridit to taky umi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Pekne,len skoda,ze tam je iba 3:44 min z 7:08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Pekne,len skoda,ze tam je iba 3:44 min z 7:08 me funguje celych 7:44.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 me funguje celych 7:44.... Hmm tak to je divne ,mne to zakazdym dojde do 3:44 a potom odznova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 me funguje celych 7:44.... Hmm tak to je divne ,mne to zakazdym dojde do 3:44 a potom odznova.... Asi ti spadl net : ne sorry ...pekny video ...co tam psali na konci? ...a co ty policajti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Mně to jde taky celý....Video pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 me funguje celych 7:44.... Hmm tak to je divne ,mne to zakazdym dojde do 3:44 a potom odznova.... Asi ti spadl net : ne sorry ...pekny video ...co tam psali na konci? ...a co ty policajti? Aby nikdo nezkousel to co videl v tom filmu, ze ridici byli profici, silnice uzavreny, abychom dodrzovali zakony a rychlostni limity, ze ridici pouzivali 5-ti bodove bezpecnostni pasy a meli vsechny pytle deaktivovane a at nikdo pro bezpeci sve neodpojuje pytle... atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 pěkný video. to tady tenkrát myslím natáčeli ještě před uvedením Zetka na trh...Nejlepší je stejně drift u Tančícího domu a holubi na Staromáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 me funguje celych 7:44.... Hmm tak to je divne ,mne to zakazdym dojde do 3:44 a potom odznova.... Asi ti spadl net : ne sorry ...pekny video ...co tam psali na konci? ...a co ty policajti? Aby nikdo nezkousel to co videl v tom filmu, ze ridici byli profici, silnice uzavreny, abychom dodrzovali zakony a rychlostni limity, ze ridici pouzivali 5-ti bodove bezpecnostni pasy a meli vsechny pytle deaktivovane a at nikdo pro bezpeci sve neodpojuje pytle... atd.. Diky ...myslel jsem si to, ja znam z AJ bouzel kazde treti slovo... ale prislo me ze tam bylo i par ridicu "civilu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hezký..už jsem ho někde viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.