profor Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 mam taku otazku, mam možnosť zohnať budiky s MAXI ale otačkomer maju len do 6000 tak si myslim že su z dieslu. ja mam teraz do 7000. da sa to nejak prestaviť ten rozsah? alebo proste diellove na benzin nepojdu? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 nikto nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 jestli to jde prekalibrovat tak jedine v eeprom a to jen tak nekdo neumi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 hm to je naprd, no ešte ich nemam doma, ked budu uvidim a prrip nafotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Zdravim mam nove budiky s MAXI-DOTom.Skusal som ich spojazdnit a jedine co sa mi podarilo je ze na displey svieti nieco ako "programovani klicu spatne" a v adrese 25 Imobilizer je chyba 01179 a nejde vymazat a v adrese 17 je chyba ze nema snimac hladiny oleja niekedy sa aj podari vymazat ale o chvilu je tam opet a v kanali 39 mi nejde vypnut. Kto poradi ako na to?A tabulku na kodovanie nikto nema?r.v. 2003 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Este prikladam foto ze co to hlasi na display.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 S imobilizérem bude zřejmně chyba generace immo,možná špatný postup kodování,sprovoznění. Při zmněně olej čidla musíš nejdřív nastavit dobře normu pro výměnu oleje,teda pokud nemáš čidlo na vaně ,tak musíš nastavit pevný interval a až potom vypnout čidlo přes kanál 39. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Přijeď tady a zprovozním ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 No tak uz som to rozbehal konecne.Problem bol v tom ze ja som daval do loginu PIN novych budikov ako je popisane v DP a potom som chcel v prisposobeni kanal 50 zadat stary pin.Tak je to v DP.Ale nakoniec som skusil dat hned do loginu stary PIN a vsetko hned islo a v kanali 21 som prisposobil kluce.Takze som rad. Ale mam este jeden problem.Mam origo radio SYMPHONY tak som ho pripojil na CAN v budikoch (9,10) a v radii (8,9) ale vobec mi nesvieti horna cast displey.Ked to napichnem na VAG tak mi hlasi chybu datovej komunikacie-komunikacia po jednom kabli.Ak to odpojim z radia tak je vsetko OK. Ako rozbehat este to radio aby ukazovalo.PLS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 (editace) treba mas symphony s k-line a ne s canem nebo mas spatne kabely Editováno: 25. Září 2006, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 No tak uz som to rozbehal konecne.Problem bol v tom ze ja som daval do loginu PIN novych budikov ako je popisane v DP a potom som chcel v prisposobeni kanal 50 zadat stary pin.Tak je to v DP.Ale nakoniec som skusil dat hned do loginu stary PIN a vsetko hned islo a v kanali 21 som prisposobil kluce.Takze som rad.Ale mam este jeden problem.Mam origo radio SYMPHONY tak som ho pripojil na CAN v budikoch (9,10) a v radii (8,9) ale vobec mi nesvieti horna cast displey.Ked to napichnem na VAG tak mi hlasi chybu datovej komunikacie-komunikacia po jednom kabli.Ak to odpojim z radia tak je vsetko OK. Ako rozbehat este to radio aby ukazovalo.PLS. JJ,mám stejný problém,někdo mi poradil,překodovat radio,ale ani tak se mi to nevede zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAULI Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ahoj mám problém, mám Fabii Tdi 2002 a dali jsme tam s mechanikem budíky s maxidotem.Ale mám problém, že mi ukazuje palivoměr obráceně a pořád mi tam vyskakuje olejnička a hláška snímač oleje do dílny.Může mi někdo poradit,co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perry001 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ten palivoměr je docela problém,asi budeeš muset vyměnit plovák,nebo přehrát soft. v budíkách.Ta olejnička jde vypnout wagem na kanále 39 (místo 1 napíšeš 0),je to snímač ve vaně motoru,slouží na prodloužené intervali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAULI Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě.. jestli jsi z okolí Prahy, nebo středí čechy, tak 1tomaskucera@sezam.cz morava a okolí cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě.. jestli jsi z okolí Prahy, nebo středí čechy, tak 1tomaskucera@sezam.cz morava a okolí cosby@centrum.cz Co je "morava a okolí" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě.. v domácich podmienkach a pre neznalých je lepšie riešiť ten plavák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAULI Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Dokáže mi je tu někdo nakodovat???Píšu bobikovi a ten nereaguje, tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Nááázzadr Borcíí , jak se jmenu je ten soft kterým to jde flešnou? Ddělá (flešuje )se to přímo na autě?Nebo se muj budíky vyndat? Mam Kabel na port "com" k programu Vagcom.Šlo by to tím to kabelem flešnou? Natahal jsem si dráty na palpoč. a chtěl bych to rozběhat(mam standartní budíky jen s hodinami --myslel jsem si ,že bych tam flešnul soft).Mohlo by to pak běhat? zkoušel to někdo? díky za info Evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 No na Vag zapomeň.na to jsou spešl softy a ty asi nikde volně nenajdeš.Jinak i pro mě problém flešnout 07 s tím mi pomáhá soused,ale vše jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Dokáže mi je tu někdo nakodovat???Píšu bobikovi a ten nereaguje, tak nevim... uz jsem ti odpovedel, nebyl jsem na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Nááázzadr Borcíí ,jak se jmenu je ten soft kterým to jde flešnou? Ddělá (flešuje )se to přímo na autě?Nebo se muj budíky vyndat? Mam Kabel na port "com" k programu Vagcom.Šlo by to tím to kabelem flešnou? Natahal jsem si dráty na palpoč. a chtěl bych to rozběhat(mam standartní budíky jen s hodinami --myslel jsem si ,že bych tam flešnul soft).Mohlo by to pak běhat? zkoušel to někdo? díky za info Evry jak pise Cosby, normal programama na to zapomen...... jinak to jde udelat jak na aute (pres diagnostiku), nebo i vyndany z auta... standatrtni budiky jen s hodinama na budiky s PP nepredelas, je jiny HW..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 TAK DĚKAN . KOUPÍM NĚJAKÝ JINÝ BUDÍČKY(ALE MAXI-DOT JE NA MĚ MOC DRAHEJ) NAZDÁREK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noe Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Ahoj chci se optat,nasel sem budiky z 1,4Tdi 2006rok s maxidotem a nemam k tomu pin,je to k necemu ? diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 bez pinu na plasty, podklad, ručičky, ND pin jde vyčíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.