Přejít na obsah

Budíky

profor

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Zdravim mam nove budiky s MAXI-DOTom.Skusal som ich spojazdnit a jedine co sa mi podarilo je ze na displey svieti nieco ako "programovani klicu spatne" a v adrese 25 Imobilizer je chyba 01179 a nejde vymazat a v adrese 17 je chyba ze nema snimac hladiny oleja niekedy sa aj podari vymazat ale o chvilu je tam opet a v kanali 39 mi nejde vypnut.

Kto poradi ako na to?A tabulku na kodovanie nikto nema?r.v. 2003

D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak uz som to rozbehal konecne.Problem bol v tom ze ja som daval do loginu PIN novych budikov ako je popisane v DP a potom som chcel v prisposobeni kanal 50 zadat stary pin.Tak je to v DP.Ale nakoniec som skusil dat hned do loginu stary PIN a vsetko hned islo a v kanali 21 som prisposobil kluce.Takze som rad.

Ale mam este jeden problem.Mam origo radio SYMPHONY tak som ho pripojil na CAN v budikoch (9,10) a v radii (8,9) ale vobec mi nesvieti horna cast displey.Ked to napichnem na VAG tak mi hlasi chybu datovej komunikacie-komunikacia po jednom kabli.Ak to odpojim z radia tak je vsetko OK. Ako rozbehat este to radio aby ukazovalo.PLS.

Odkaz ke komentáři

No tak uz som to rozbehal konecne.Problem bol v tom ze ja som daval do loginu PIN novych budikov ako je popisane v DP a potom som chcel v prisposobeni kanal 50 zadat stary pin.Tak je to v DP.Ale nakoniec som skusil dat hned do loginu stary PIN a vsetko hned islo a v kanali 21 som prisposobil kluce.Takze som rad.

Ale mam este jeden problem.Mam origo radio SYMPHONY tak som ho pripojil na CAN v budikoch (9,10) a v radii (8,9) ale vobec mi nesvieti horna cast displey.Ked to napichnem na VAG tak mi hlasi chybu datovej komunikacie-komunikacia po jednom kabli.Ak to odpojim z radia tak je vsetko OK. Ako rozbehat este to radio aby ukazovalo.PLS.

JJ,mám stejný problém,někdo mi poradil,překodovat radio,ale ani tak se mi to nevede zprovoznit.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Ahoj mám problém, mám Fabii Tdi 2002 a dali jsme tam s mechanikem budíky s maxidotem.Ale mám problém, že mi ukazuje palivoměr obráceně a pořád mi tam vyskakuje olejnička a hláška snímač oleje do dílny.Může mi někdo poradit,co s tím?

Odkaz ke komentáři

A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě..

jestli jsi z okolí Prahy, nebo středí čechy, tak 1tomaskucera@sezam.cz

morava a okolí cosby@centrum.cz

Odkaz ke komentáři

A když bych přehrál ten soft v budíkách, tak by se to mělo vyřešit?Jakej soft bych tam měl nahrát..Ten plovák bych chtěl řešit asi až v posledním případě..

jestli jsi z okolí Prahy, nebo středí čechy, tak 1tomaskucera@sezam.cz

morava a okolí cosby@centrum.cz

Co je "morava a okolí" :smich: ?

Odkaz ke komentáři

v domácich podmienkach a pre neznalých je lepšie riešiť ten plavák -_-

Odkaz ke komentáři

Nááázzadr Borcíí ,

jak se jmenu je ten soft kterým to jde flešnou?

Ddělá (flešuje )se to přímo na autě?Nebo se muj budíky vyndat?

Mam Kabel na port "com" k programu Vagcom.Šlo by to tím to kabelem flešnou? Natahal jsem si dráty na palpoč. a chtěl bych to rozběhat(mam standartní budíky jen s hodinami --myslel jsem si ,že bych tam flešnul soft).Mohlo by to pak běhat? zkoušel to někdo? :huh:

díky za info Evry -_-

Odkaz ke komentáři

Nááázzadr Borcíí ,

jak se jmenu je ten soft kterým to jde flešnou?

Ddělá (flešuje )se to přímo na autě?Nebo se muj budíky vyndat?

Mam Kabel na port "com" k programu Vagcom.Šlo by to tím to kabelem flešnou? Natahal jsem si dráty na palpoč. a chtěl bych to rozběhat(mam standartní budíky jen s hodinami --myslel jsem si ,že bych tam flešnul soft).Mohlo by to pak běhat? zkoušel to někdo? :huh:

díky za info Evry -_-

jak pise Cosby, normal programama na to zapomen......

jinak to jde udelat jak na aute (pres diagnostiku), nebo i vyndany z auta...

standatrtni budiky jen s hodinama na budiky s PP nepredelas, je jiny HW.....

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...