Publikováno Srpen 5, 201015 r ahoj,fabia sdi,najde mi nafta do palivoveho filtru, nevite kde muže byt chyba???diky
Srpen 10, 201015 r Autor už to jede,ale nechapu to? bylo to zavzdušněne a to jsem pal.filtr měnil před měsicem,nevite jak je to možne????nebo je tam nějake čerpadlo co žene naftu do pal.filtru
Srpen 10, 201015 r SDI motor nema podavacie cerpadlo v nadrzi- pred naftovym filtrom. Pri vymene filtra si nevymenil tesniace gumicky 2kusy cierna a modra na ventile co ide do palivoveho filtra. Pricina padania a zavzdusnovania. Upraveno Srpen 10, 201015 r od PROCHY603
Srpen 10, 201015 r Autor gumičky jsem vyměnil pro jistotu zajdu koupit nove,ale nevim dneska se mi to stalo zase tyden je vše OK a pak se to zase posralo a oprava je takova sundam ten ventil jak ho vytahuji tak to zasyči jak ,kdyby tam byl podtlak,doleju naftu do pal.filtru do plna a pak točim dokad to nechytne ,pal.filtr mam polsky filtron
Srpen 10, 201015 r Mas upchate vedenie z palivovej nadrze k filtru. Podtlak tam nesmie bit. Filtron tiez nie je kvalitna znacka. Ja pouzivam len BOSCH filtre vsetky a ziadny problem.
Srpen 10, 201015 r Autor tak,mysliš že to mam profouknout kompresorem a od nadrže k filtru a ktera to je hadička jsou tam dvě.dik
Srpen 10, 201015 r Prefuknut mozes obi dve. Jednou hadickou ide nafta do filtra. Druha hadicka je prepadova hadicka paliva tiez ide do nadrze. Mozes mat este upchate sitko v nadrzi.
Srpen 10, 201015 r Autor to vim že je to v nadrži,ale da se ktomu sitku dostat a vyčistit ho a jestli ano tak jaky je postup dik
Srpen 10, 201015 r Autor tak zitra profuknu budu foukat od filtru do nadrže dival jsem se že hadičky v nadrži nejdou sundat Upraveno Srpen 10, 201015 r od zdenek1712
Srpen 15, 201015 r Autor tak nakonec jsem jen vyčistil plovak a nechapu jak se tam mužou dostat male kaminky a rez snad to bude stačit a nebudu muset čistit celou nadrž a ve finale jsem poničil tohle nevite jak se to jmenuje nebo kde se to da koupit ne netu jsem to nikde nenašel.dik
Srpen 15, 201015 r Je to rychlospojka na palivovom potrubi. Musis kupit nove vedenie-potrubie. Kupis nove v skoda predajni alebo na vrakovisku. To vedenie sa rozpaja hned za nadrzou dlzka toho vedenia je cca 20cm.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.