zdenek1712 Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 ahoj,fabia sdi,najde mi nafta do palivoveho filtru, nevite kde muže byt chyba???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 už to jede,ale nechapu to? bylo to zavzdušněne a to jsem pal.filtr měnil před měsicem,nevite jak je to možne????nebo je tam nějake čerpadlo co žene naftu do pal.filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 (editace) SDI motor nema podavacie cerpadlo v nadrzi- pred naftovym filtrom. Pri vymene filtra si nevymenil tesniace gumicky 2kusy cierna a modra na ventile co ide do palivoveho filtra. Pricina padania a zavzdusnovania. Editováno: 10. Srpen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 gumičky jsem vyměnil pro jistotu zajdu koupit nove,ale nevim dneska se mi to stalo zase tyden je vše OK a pak se to zase posralo a oprava je takova sundam ten ventil jak ho vytahuji tak to zasyči jak ,kdyby tam byl podtlak,doleju naftu do pal.filtru do plna a pak točim dokad to nechytne ,pal.filtr mam polsky filtron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Mas upchate vedenie z palivovej nadrze k filtru. Podtlak tam nesmie bit. Filtron tiez nie je kvalitna znacka. Ja pouzivam len BOSCH filtre vsetky a ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 tak,mysliš že to mam profouknout kompresorem a od nadrže k filtru a ktera to je hadička jsou tam dvě.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Prefuknut mozes obi dve. Jednou hadickou ide nafta do filtra. Druha hadicka je prepadova hadicka paliva tiez ide do nadrze. Mozes mat este upchate sitko v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 diky moc,kde najdu to sitko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 CITAJ ODPOVED O RIADOK VYSSIE- V NADRZI!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 to vim že je to v nadrži,ale da se ktomu sitku dostat a vyčistit ho a jestli ano tak jaky je postup dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 tak nevim,ted jsem vyčetl že sdi žadne sitko nema tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Najprv skus prefuknut hadicky. Sitko je v plavaku ktora je v nadrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 (editace) tak zitra profuknu budu foukat od filtru do nadrže dival jsem se že hadičky v nadrži nejdou sundat Editováno: 10. Srpen 2010, autor: zdenek1712 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 tak nakonec jsem jen vyčistil plovak a nechapu jak se tam mužou dostat male kaminky a rez snad to bude stačit a nebudu muset čistit celou nadrž a ve finale jsem poničil tohle nevite jak se to jmenuje nebo kde se to da koupit ne netu jsem to nikde nenašel.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Je to rychlospojka na palivovom potrubi. Musis kupit nove vedenie-potrubie. Kupis nove v skoda predajni alebo na vrakovisku. To vedenie sa rozpaja hned za nadrzou dlzka toho vedenia je cca 20cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.