dudusk Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Ahoj, mám roomster 1,9 TDI mám tam 115kW a chtělo by to nějakou rychlejší převodovku. Uvažoval jsem o výměně z FI RS. Má někdo zkušenosti co všechno se musí vyměnit a orientační ceny? Nemá ji tady někdo na prodej? Pak by mě zajímalo, jestli by byla stejná i z OI tour kde se dával motor 96kW, jestli je tam taky šestka, jestli to pasuje. Někde jsem slyšel, že z OI to pasuje do fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba Room Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Čau to fakt nevím.Ale každopádně pak napiš jak to jde vyřešit.Bez šestky po dálnici(150km/h)rachot a vysoká spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Dává se z FI do OI, protože Fabie má delší pětku Co jsem viděl inzeráty na 6kvalt, tak cena tak 12-15tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 11. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Chtěl bych to proto, jak píšeš. Po dálnici to jede zbytečne v otáčkách a žere to. Síla je až do 210 km/h a pak jsem v červeném pásmu... FRS jede 230. Určitě by klesla spotřeba. Na aukru už jsem několik převodovek viděl, ale chtějí za to od 8 tis. víš. Nevím právě, jestli by se museli měnit i poloosy, spojka a startér. To by pak bylo neúměrně drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) Nedá se jen vyměnit stálý převod za těžší? Jinak mám Fabii1 ATD a stejně je ta 5 nic moc, hluk je tam stejně. Kdyžtak přesně zjistím, ale tipuju 140 tacho ~ 3000ot. Editováno: 27. Srpen 2010, autor: Zorg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 zdravím, myslím že niekde som čítal o zmene prevodovky z F1 RS ale neviem aký motor a menili sa aj poloosi ale si nepamätám o spojke. Môže to niekto potvrdiť a či je nutné vyberať motor a posúvať? dalo by sa to urobiť v domácich podmienkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 teraz som čítal na briskoda že možno by bolo jednoduchšie vymeniť iba 5ty stupeň za dlhší že nový golf má podobné rýchlosti ako roomy ale 5ku má dlhšiu 115 km/h pri 2100 a tak isto greenline. Môže to niekto potvrdiť a ide vôbec vymeniť prevodový stupeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba Room Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Tak co chlapi?Já chci šestku nebo delší pětku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Taky silne o tom uvazuji........ nejjednoduzsi by bylo vymenit 5ty stupen dela se to na octavach......ale je tam vetsi propad mezi 4a5 stupnem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tož já bych taky přivítal prodloužení pětky nebo šestikvalt. Na dálnici je to zbytečně v točkách a motor má síly dost a dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohýnek Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Vyřešil tohle někdo? To prodloužení pátého rychlostního stupně by se mi celkem líbilo :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 ja to vyřešil 5q převodovkou z Fábie I kód je EWT má delší 3, 4 a5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 keď si menil prevodovku tak si musel aj upravovať niečo v RJ že proste máš prevodovku z dlhšími prevodmi alebo si dal len prevodovku a hotovo ?? pretože ma to zaujíma skrz to že ja by som chcel dať prevodovku z dnešnej 1,2TSI do 1,4ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 nic sem nekodoval.... vymenil a jel jsem tachometr bere rychlost z ABS...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiiw Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 nevěděl by někdo jak se dájí získat udaje o rychlosti, místo z čidla rychloměru, z ABS. Mám OCT I TDI a chci tam dát šestikvalt jenže krom hydraulického ložiska, řeším problém také z čidlem co v té šesti není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 A proč se nezeptáš v motorové sekci Octavia I ? Tady jsi v Roomsteru/Fabia II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.