viktor_pu Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ja som mal so zásterkami dobré skúsenosti už pri predchádzajúcom aute. Teraz som pri kúpe nového Yeti objednal zásterky predné aj zadné. Auto ma už čakalo spolu s nimi :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Udělal jsi to nejlepší, co jsi mohl. Zástěrky na auto patří. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Taky jsem se konečně stal majitelem Yetíka a právě teď objednávám zástěrky. Půjdou na auto okamžitě, jelikož se auto šíleně špiní. Měl jsem zástěrky na autě vždycky, myslím si že je to částečně ochrana auta a taky je to i ohleduplnost k ostatním řidičům. Jet za autem bez zástěrek je utrpení, ale lidi jsou dnes k ostatním lhostejní, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Já jsem dával také hned zástěrky (lépe to vypadá) ale špiní se to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ano, máš pravdu že se špiní stejně, ale o mnoho méně a to je ten důvod, proč je dobré si je namontovat. Já jsem dával také hned zástěrky (lépe to vypadá) ale špiní se to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Podle me jsou ty orig. zasterky moc male, proto se to spini stejne, chtelo by to vetsi. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 male?me prijdou dost velke,taky sem je oddelal akorat do zadu sem si dal ty pidi z faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Oproti tomu, co mam na Felicii, je to moc male, hlavne kratke. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtousek Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Nevíte někdo, zda facelift zadní zástěrky aktuálně standartně montované na Yeti jsou stejné jako tyto? Ten rozdíl oproti předním zástěrkám mi přijde docela velký http://www.obautodily.cz/skoda-yeti-facelift-zadni-lapace-necistot-original-sada-5059cz260/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Rozdíl myslíš v čem? Barva a velikost podle mě stejná nebo obdobná, tvar musí být jiný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtousek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Přední zástěrky jsem už domontoval a zdají se mi větší než ty zadní. Proto bych chtěl vědět, jestli ty zadní, co mám na autě už z výroby, jsou ty stejné jako na odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Jo takhle, už chápu. Také tam mám z výroby nějaké miniaturní zadní zástěrky, dlouhé jen 3 cm, podle mě to není to samé co v eshopu. Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 (editace) Tak tady jsem zadní zástěrky vyfotil vedle sebe, ta menši zástěrka (dlouhá 3 cm) je namontovaná z výroby a větši (dlouhá 10 cm) je koupená z eshopu. http://www.cc-autodily.cz/lapace-necistot-zadni-10 Editováno: 23. Prosinec 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Já mám ze salónu namontovaný ty větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtousek Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Pánové díky! Zatím asi zůstanu u těch malých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Vepredu jsem zasterky koupil a vzadu take, presel jsem vzadu na velke, i ty jsou dle me moc male, ale vetsi se na Yeti neprodavaji. Ty male zadni z vyroby jsou primo miniaturni. [emoji8] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.