Publikováno Květen 31, 200619 r Pánové, blinkry přestaly blikat a jen svítí. Tohle jsem ještě nezapsal. O co jde? Kde je problém?
Květen 31, 200619 r Problém je někde v blinkrech :D:D ...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných???
Květen 31, 200619 r Autor Problém je někde v blinkrech :D:D...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných??? dík, to by mně nenapadlo
Květen 31, 200619 r Taky jsem to měl na OI. Je to vadný spínač výstražných světel.Myslím, že nový stojí cca 700Kč.
Květen 31, 200619 r Autor Problém je někde v blinkrech :D:D...zkusil bych asi vyměnit spínač výstražných??? dík, to by mně nenapadlo sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude
Květen 31, 200619 r Autor Taky jsem to měl na OI. Je to vadný spínač výstražných světel.Myslím, že nový stojí cca 700Kč. Asi jo, už jsem zjišťoval. A dá se koupit zřejmě jen v autorizáku. Teda ono to není na Octu, ale na Audinu, ale cena stejná.
Květen 31, 200619 r sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude Člověk se snaží být vtipnej a ještě nápomocnej, a nic
Květen 31, 200619 r Autor sory, všiml jsem si jen té první části nj, už to tak asi bude Člověk se snaží být vtipnej a ještě nápomocnej, a nic jj, díky pane
Červen 1, 200619 r Autor kdosi mi radil, že se to dá kuchnout a vyměnit relé nebo to relé rozchodit. Je to prej jen napečený packy.
Červen 1, 200619 r Zrovna nedávno se mi to stalo.Rozebral jsem spínač varovných světel a stačilo jenom přihnout kontakt a je to už v poho.
Červen 1, 200619 r Autor Tak je hotovo. Vytáhnul jsem to za použití přiměřeně hrubé síly. Vykuchal jsem to a zjistil jsem, že porucha byla naprosto banální. U relé je v takové kolejničce mrňavej kousek plastu. Ten sjel z kolejničky a zapadl do kontaktů relé! Relé tak nemohlo z mechanické příčiny fungovat. plastík jsem vyndal, usadil tak, kde má být a maká to. Tak jsem zase nedal vydělat nenažranému automobilovému průmyslu. Doporučuju, než to budete kupovat nový, tak to kuchněte a zkontrolujte. Je to akce na 10min. Jo, zapoměl jsem říct, že to bylo na A4, ale to bude asi stejný jako na OCT. Už i podle stejné ceny to tak tipuju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.