Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 tak to jsi na tom presne jak ja, temp se zapojil a fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Š.e.m.í.k Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Taky silně uvažuju o Tempomatu. Už sháním páčku. Z motáže mám trošku strach. Odkud je Cosby? Já jsem z FM tak kdyby se někdo nabídl s malou pomocí... Nemáte někdo levně tu páčku? Díky za nabídky. PS: do sekce bazar jsem se už díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 no já myslím, že zrovna Cosby ti to nabídne komplet a za dobrou cenu a se zárukou dobré práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Páčku mám,kabely pouze na Octávii,na Fábii né,musel bych udělat,Štramberk. cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr21 Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Pro zajímavost: montáž tempomatu v autorizovaném servisu stojí 7500,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Pro zajímavost: montáž tempomatu v autorizovaném servisu stojí 7500,- Kč. Montáž včetně páčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Už jsem to psal v oktávce,,,páčka tempomatu ze superba, která funguje v oktávii a měla by fachat i ve fabce stojí ve škodovce cca 775,-+každej šikovnej škodováckej elektrikář svazek rád za nějakou kačku udělá po práci cca za 500,- včetně materiálu (je tam potřeba svorkovnice asi za 250 a pár konektorů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milaro Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Pro všechny zájemce o tempomat - páčku tempomatu ze Superba (je to ta komfortnější, dle ohlasů z fóra, číslo 3U0 953 513D) jsem koupil před 3 týdny v Karviné za 595,- Kč. Kabeláž jsem si udělal nakonec sám (něchtělo se mi přeplácet...) vyšla mě kompletně na cca 200,- Kč. Montáž tempomatu dle návodu z tohot fóra mi trvala 3,5 hod; dělaná cestou zespodu, tzn. bez demontáže celé palubovky. Takže finální cena za kompletní tempo = 800,- Kč (aktivace VAGem byla grátis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Tony Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Mám dotaz,mám 1,4mpi/50kw r.v.01 clasic,centrál dodělávaný,okýnka bez el.Kdo by dodělal tempomat včetně montáže????A jaká by byla cena?Kdyžtak prosím kontakt klidně i na nějaký servis.Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Tony: Nejdriv si zjisti jakou mas verzi centralni RJ. Na zacatku musi byt 6Q1 nebo 6Q0, jinak ti tempomat nebude fungovat. Soudle podle vybavy asi budes mit 6Q2 a to je spatne. V tom pripade bys musel sehnat centralni jednotku, packu, kabelovy svazek a to je cca 2 az 2.500 Kc - samozrejme neofiko ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Ahojky pánové prosím pomozte mi má FRS a chtěl bych tempomat páčku kabelář i namontovat kde to seženu co nejlevněji aby zbyli penízky na další úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 V bazaru, pripadne tempo nabizi taky molpir. Ale ten bazar te mohl napadnout taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 kde to seženu co nejlevněji aby zbyli penízky na další úpravy. cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net_man123 Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Tak som si dal temponat na moju Fabku 1,4 Mpi r.2003, tempomat s kabelazou som zohnal za 3000 Sk a montaz mi urobil jeden manik za 700...spokojnost...Kosice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Súhlasím so všetkými, ktorí tvrdia, že tempomat šetrí spotrebu. Šetrí aj mne. Nenúti ma tlačiť plyn na podlahu a môžem sa teda venovať spoznávaniu okolia. Ale ja som dal zaň 4000,-Sk, no kukám, že to ide aj lacnejšie. Tak nabudúce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Ahoj chlapi, nevíte prosím někdo jak zapojit tempomat do Fabie MR 2006. Je tam rozdíl asi v zapojení bílého drátu na přední příčné stěně . Mám kabeláž a návod Molpir a nejde to podle popisu ani do bílého konektoru ani do červeného konektoru dle návodu pro MR2005. Pokud někdo víte poraďte prodím. děkuji Je to Fabia Combi TDI 1,4 59kW r.v. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdar Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Mám stejný problém taky u 1.4 TDI. Kdyby jsi něco zjistil dej mi prosím vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Pokud se tu mluvi o limitnim vykonu 47kW, tak je to stale ten 3valec, ale co takhle SDi (47kW)? Pujde? Predpokladam, ze diky vetsimu kroutaku ano. Mam Comfort vybavu (el. okna, bez klima) cislo ridici jednotky neznam, ale snad by tam mela byl 6Q0 ci 1, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nechcem zakladat nove tema ale chcem sa spytat ci niekto neriesil otazku pri zapajani tempomatu aj vymenu BSG? Kamarat ma 1,2 47KW ale clasica a dal si tam tempomat a zohnal BSG myslim ze r.v. 2001 proste ta strasia kde su naopak zapojene stierace a neni tam predcerpanie paliva. Problem je v tom ze po vymene a prepinovany kablov aby nesli stale podla zapojenia hadze VAg chybu c. 18045 Kto poradi co s tym a ci to vobec pojde? Dik za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Pánové leč jsem na tu ŘJ koukal snad třikrát a to na mojí 1.4 16V 55KW MR 2005 a na tátovu 1.2 12V 47KW MR 2003 tak ani na jedný jsem nenašel to potřebný označení 6Q1, 6Q0, 6Q2 k zjištění montáže tempomatu. Musím se vás zeptat kde se vůbec nachází ta ŘJ abych se ujistil jestli jsem vopravdu takovej negramot nebo coo Nachází se v motoru, při pohledu z předu na motor, v pravé horní části připevněné na příčné stěně ??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Řídící jedntka je pod palubkou u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Dík za informaci, jdu se podívat. Jo a s tím negramotem, to beru zpět, každý se může spléct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Zapoměl jsem se přihlásit, ale z textu je to asi poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tak jsem se pokusil dostat na tu ŘJ a bez úspěchu. Zatim jsem ještě nikdy nesundaval ten kryt pod volantem a pořad mi držel v horní části vedle valantu a nechtělo se mi něco urvat tak jsem to zatim vzdal. Najdu si to zde, určitě to tu někde bude posaný jak se to demontuje. Ale našel jsen jedno označení které by mohlo být i ono a to na kartičce v pojistkách na boku palubky. Začíná 6Q0 to bude určitě ono. Ale nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je číslo tý kartičky. Stáhni malej kryt pod budíkama (tahem k sobě) a najdeš tam šroub. To už snad bude ten poslední. Celkem myslím 7 kousků. Nezapomeň vycvaknout diagnostickou zásuvku. Vypínač světel odpojíš zezadu po sundání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.