Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

Mate niekto tiez ten pocit, ze vam kastlik spolujazdca drnca a vybruje? Riesili ste to uz niekto?

Este jedna vec. Ked som ho rozoberal nejak sa mi podarilo po...srat to vnutorne osvetlenie kastlika. Neviete niekto kde sa to da kupit,zohnat?

Diky

Kastlík u spolujezdce mi nedrnčí a ani ten pocit nemám. Záleží jak se ti to světlo rozsypalo. Někdy to jde opravit a řešilo se to někde na fóru. Snad u Octavie I bylo někaké téma. Jinak koupit na vrakovišti nebo Škodovka.

Svetielko sa da aj opravit. :) Kastlik treba poriadne napasovat-nastavit abi nerezonoval.

• 1 rok později...

Ahoj,nevíte prosím někdo jak demontovat ten kaslik? povolit všechny sroubky je mi jasne, ale jak demontovat tu krabičku na deaktivaci airbagu. Děkuji za odpověď.

Upraveno od kopcemm

Kdyz jsem to skousel skoncil jsem na tom samem jako ty :D Takze take me to zajma jak na tu krabicku :-) a jinak osvetlení mi autoelektrikar po hodine hraní spravil.. ja sam sem si nevedel rady:-(

• 2 měsíce později...

Krabičku vytlačit směrem do kabiny

• 9 měsíců později...

Ahoj tak jsem si vsiml ze mi pekne vrze kastlik u spolujezdce. Chci se zeptat vrze mi presne ty 2 panty jak to mam utlumit??

Jo abych nezapomněl, pořádně se podívej, až doděláš to osvětlení, jestli Ti to nesvítí i při zavřeném kastlíku, jednou jsme takto řešili závadu neustálého vybíjení akumulátoru, skončilo to výměnou aku a nalezeno až po hodně delší době čistě náhodou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.