Přejít na obsah

nefunkční podsvícení tlačítek a ovladačů


Petr Kopřiva

Doporučené příspěvky

Jejku, jen co si vzpomínám, jak jsou uprostřed palubky tlačítkové vypínače, tak tvoří řadu, kdy vždycky krajní "tlačítko" je jakoby seříznuté do klínu - je to jen záslepka. Pod nimi jsou šrouby zcela určitě. Další je vlevo pod krytkou ve tvaru displeje PP, něco pokud si dobře vzpomínám je i pod plastem nad volantem - ten musí taky dolů - no prostě je to makačka minimálně na hodinu to jen rozebrat a nic nepomrvit. Dělal jsem to kamarádovi asi 2 roky zpátky, měnil jsem mu komplet podsvícení, protože měl všecko popraskané. Bohužel manuál k Feli nemám, ale tady na fóru je někde k cucnutí pdfko, tak se podívej po něm - tam je popis dost podrobný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

třeba ti pomůže toto. Jinak pak ještě odpojit konektory na straně ventilátoru (tedy výstražná, zadní okno, zadní mlhovka), odpojit náhon tacho a pak by jsi se tam s trochou štěstí už měl dozadu na ty žárovičky rukou dostat. Jsou osazené na tišťáku v plastové kostce, takže musíš lehce zamáčknout a pootočit, stejným způsobem zase dát novou a vše zkompletovat :palec2:

demontáž palubky.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesundávej celou palubku! jen celé ten černé plast. je to zhruba jak psal ekkar vlevo oddělej ten plast, co je na palubní počitač, podtim je šroubek, na tech řadách jak zapínáš světla tak ty krajní záslepky tam sou taky šróbky, potom v prostřed na topení jak je to kolečko na zavírání, tak ten plastik kolem toho taky dolů a je tam šróbek. pak už by to mělo jít ven, odcvakat konektor, odpojit náhon, vycvaknót přístrojovku a ten černé plast tam mužeš nechat na gáblech viset. Pokud ti to nepůjde ven, tak vycvakej konektory od tech tlačitek a zahoď celé ten černé plast a pak už to musiš vytahnót. radek (už dlouho sem to nedělal tak mě dyštak opravte)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...