Publikováno Září 2, 201015 r Ahoj všichni, jsem celkem čerstvím majitelem škody superb (mám ho cca 2 měsíce) a asi po 14 dnech co jsem si ho přivez se mi rosvítili 2 kontrolní světla a už vážně nevím co stím. Pořád mi svítí kontrolka ŽÁROVKY ale procházel jsem přední i zadní světla i brzdoví no prostě všechno a všechno je ok ale kontrolka otravuje po každém nastartování auta tak nevím a ještě víc mě děsí kontrolka značící ELEKTRONIKA MOTORU, měl jsem auto v servisu protože jsem potřeboval udělat nové komplet. rozvody a když jsem si auto vyzvedával tak mi řek že auto připojoval na pc a že mu to jen značilo nějakej podtlak motoru tak že na to koukal a že tam byla nejaka špatná hadička tak že to vyměnil a kontrolka nesvítila ale asi před třemi dny se zase rozvítila tak už nevím co stím :-( Nenapadá Vás prosím někoho co stím aby už ty kontrolky konečně dali pokoj? Vážně budu vděčnej za každej dobrej nápad :-) Upraveno Září 2, 201015 r od hladik1989
Září 3, 201015 r Čau, co niveace xenonů, funguje? Já mám v háji zadní čidlo na nápravě a na maxidotu mám po nastartování "závada světla" s piktogramem žárovky. Upraveno Září 5, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Září 5, 201015 r Jasně, to bude určitě čidlo nivelace xenonů. Já měl taky takovou hlášku na budíku. Naštěstí nebylo čidlo rozbité, ale pouze pootočené, tudíž mimo rozsah měření. Čauky Radaj Upraveno Září 5, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Říjen 16, 201014 r Jenom zkusím nahodit můj tip - mě kontrolka žárovek otravovala sporadicky tři měsíce a už to bylo celkem na palici, vyměnil jsem snad všechny žárovky a stejně to furt svítilo. Nakonec jsem přišel na to, že to prostřední brzdové světlo svítí nějak mizerně. Ono při běžné kontrole z blízka svítilo celkem normálně, aspoň to tak vypadalo, ale když jsem jel v jiném autě za mým Supem, tak to bylo poznat že to svítí ani ne poloviční intenzitou. Auto šlo zrovna do servisu, tak jsem jim to říkal ať s tím něco udělají. Co přesně udělali nevím, ale světlo už svítí normálně a kontrolka žárovek přestala otravovat.
Květen 1, 201114 r Zdarec, mám to taky. Po každém nastartování mi na maxidotu rozsvítí varovná kontrolka "Světla závada!" + symbol žárovky, přitom světla svítí jak mají. Ve středu to jdu dát kamarádovi do servisu, možná to bude asi tím čidlem nivelace xenonů. Dám vědět!
Květen 9, 201114 r Zdarec, ještě jsem se chtěl zeptat, jaký je výrobní kod čidla niveace xenonů co je na zadní nápravě? Chci si to koupit a známý mi to udělá, konečně . Děkuji!!!.
Květen 17, 201114 r ZDarec, takže píšu jak jsem slíbil. Bylo to teda již zmíněné čidlo niveace (doufám, že jsem to slovo napsal dobře ) xenonů na zadní nápravě. Auto jsem již tak kupoval. Minulý majitel na "něco" najel a vuoala čidlo niveace se trošičku vymklo z polohy. V servise mi jen čidlo dali do správné původní podoby (kalibrováním) a kontrolka již nesvítí!
Duben 15, 201213 r Ahoj,mám stejný problém se signalizací žárovky svítící na palubovce,také jsem vše prošel,žárovky měnil,xenony tedy nemám,takže závada na čidle nebude.Nevíte čím by to mohlo ještě být???Děkuji za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.