MikeTTT Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 S těmi zrcátky to je normální, dělá to i u octavie a možná dalších aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Jj, souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Zkus si prelepit sparu na tesneni nad zrcatkem paskou a auto projet, pokud to po zalepeni zmizi, tak reklamace. Ja sem to reklamoval 3x, ale nakonec to odstranili a je to v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Latex Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Mám model Experience 2,0TDI CR 103kw najeto 18.200 km: - nechal jsem si nalepit stříbrnou okrasnou lištu na zadní nárazník- v zimě často neotevřu zadní víko kvůli ledu a drží se za ní akorát bordel. - výměna ventilátoru topení při najetých cca 500km, nyní při 18.200km jedu ventilátor opět měnit. - po první zimě zmizel chrom znaku zadního víka. - při teplotách pod +4 stupně zvýšený volnoběh až do zahřátí na 90 stupňů, při poklesu teploty pod 90 (semafory,pojíždění po městě,zatavení) opět naskočí zvýšený volnoběh.Podle ŠKODY normální jev,podle mne ne. - na volnoběh drnčící plastový kryt motoru- opraveno DODO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Na ty chromy máš asi smůlu, stejně tak ventilátor. Ale, že je při studeným motoru zvýšený volnoběh mi přijde poměrně normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Latex Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Zvýšený volnoběh naskočí jakmile teplota spadne pod 85 stupňů, což podle mne není studený motor. Pokud jezdím v zimě po městě a kratší trasy, tak se k 90 C ani nepřiblížím a pořád jede zvýšený volnoběh. Hučí to jak ŠKODA 105 se sytičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radko01 Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Není to přerušované vypalování filtru pevných částic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Latex Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Právě jsem dorazil ze servisu-- ventilátor vyměněn, znak na zadním víku nenískladem snad ani v MB, navíc provedení svolávací akce ,,91G6099ATW ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA SLOUPKU ŘÍZENÍ (SMLS)", podle servisního technika flešnutí software ŘJ, které možná vyřeší i ty zvýšené otáčky v zimě. Nechám to uležet. Byl už někdo na svolávačce a co jste se dozvěděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Latex Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Dnes po 4 týdnech dorazil nový zadní znak a auto je komplet. Snad už bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahoj, jaká svolávačka a na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 ...sviští vám také vítr okolo vnějších zrcátek tak, že to až vydává nepříjemný zvuk? v rychlostech už okolo 100-110 km/h..a samozřejmě čím rychleji, tím víc... a dělá to levé i pravé :-( .... zzdravim mne to tiez robi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Mě trápí vrzání 1)rámečku rádia - jednou v servise, při projíždce s technikem to samozřejmě nedělalo, ale snažili se ten rámeček podložit, nicméně druhý den to zase začalo 2)sluneční clona u řidiče - povrzává při jízdě po dálnici při rychlostech nad 100kmh 3)v kapličce u řidiče jak je otáčkoměr a rychloměr v takovém kruhovém tubusu, tak u rychloměru tam něco dost nepřijemně vrže - nějaký tip na opravu? Takže v této oblasti zklamání, ale jinak s yetim naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 .... zdravim, mam motor 2.0 tdi a problem je v tom ze ak niekto chce skontrolovat hladinu chladiacej kvapaliny tak ma pekny problem to vidiet, neviem ako to ty ING. vymysleli dat mierku za nejaku hadicku. a neni to vobec vidno ... tiez som mal unik nafty pri filtry je to tam vidiet cele spinave od nafty v serivise mi povedali ze je to normalne, neviem co by na to povedali GREENPEACE keby to videli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Pěkná mapa. Únik nafty kdekoliv v systému není vůbec normální. Naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 1)rámečku rádia - jednou v servise, při projíždce s technikem to samozřejmě nedělalo, ale snažili se ten rámeček podložit, nicméně druhý den to zase začalo 2)sluneční clona u řidiče - povrzává při jízdě po dálnici při rychlostech nad 100kmh 3)v kapličce u řidiče jak je otáčkoměr a rychloměr v takovém kruhovém tubusu, tak u rychloměru tam něco dost nepřijemně vrže - nějaký tip na opravu? V té kapličce to je normál, sundej ty chromové kroužky co jsou na vrchu a jemně je podmázni silikonem. Navíc když trovna svítí slunce v určitém úhlu tak od těch chromových kroužků pěkně bolí oči. Nechápu kdo to tak vymyslel. Měl jsem octaviii 1999 a tam byla přístrojovka úplně bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Pěkná mapa. Únik nafty kdekoliv v systému není vůbec normální. Naopak. Tak podla prijmacieho technika je to vraj normalne ze sa to poti okolo filtra, to je jedno som si pomyslel svoje, ako mu na to nieco vraviet pretoze keby to videli ludia z greenpeace by mu to asi vytmavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Tak podla prijmacieho technika je to vraj normalne ze sa to poti okolo filtra, http://www.novinky.cz/auto/256532-vw-svolava-300-000-aut-s-motorem-2-0-tdi-tyka-se-to-i-skodovek.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) .... to mi povedal pred mesiacom, teraz neviem co by si vymyslel ked som precital ten clanok. klobuk dole pred tym mechanikom Editováno: 19. leden 2012, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 . to mi povedal pred mesiacom, teraz neviem co by si vymyslel ked som precital ten clanok. klobuk dole pred tym mechanikom Teraz tam na ně vlítneš a uděláš bu bu bu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Tak jsem dnes zavíral 5té dveře a koukám že již vyměněný znak na nich dopadne za chvíli tak jako jeho předchůdce. Auto koupeno v listopadu 2010 a už druhý znak je v p....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Já mám auto z června 2011 a znak mě měnili v rámci záruční opravy povolených šroubů na řazení. Znak byl netknutý, ale byla na něj vydaná výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ahoj, prosím váš kdo ty znaky vyrábí????? V únoru bude našemu Yetíkovi rok a na obou znacích začínají být bílé fleky. Na Octavii se mi odloupl až po 8mi letech a tady už je šeredný za rok!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ten přední se nechá rozleštit,stejně jako chromová lišta-reakce od soli ze silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 No jo rozleštit, ale s tím že se u nás solí se snad mělo počítat při výběru materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Přesně a na Octavii to bylo v poho. Ale Members tu napsal: Znak byl netknutý, ale byla na něj vydaná výměna. Tak asi o tom ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.