navaho123 Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 pocujte mam fabiu rocnik 2003. a ked brzdim a idem este rychlo tak je vsetko v pohode, ale pri spomaleni a pribrzdovani to vydava taky divny zvuk ako ked zelezo sucha o zelezo ,tiez pocut nejake "sicanie", akokeby vypustanie vzduchu. A aj na brzdovom pedale citim vibracie. ten zvuk som aj nahral, tu je link: http://www.youtube.com/watch?v=P87Z8pSlny8 auto bolo aj na diagnostike a mechanik mi povedla ze ked to napojil na pocitac tak vsetko fungovalo dobre a neukazalo mu ziadnu chybu, ked to vypojil tak zase to robilo. inak kotuc nebude krivy, lebo minule mi chvilu nefungovalo abs tie zvuky sa stratili. Nestretli ste sa s neicim podobnym? alebo neviete ako prist na chybu ? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 tak z tejto zvuk. stopy to nebolo extra hrozne .... pneu su v pohode ? a aky to bol servis ? Ako moja osobna skusenost je taka ze v kazdom servise podaju inu diagnozu... a najrkajsia odpoved je ze to je v pohode... ja osobne odporucam skoda servis navstivit nakolko mi tam vzdy vedeli diagnozovat problem... To ze ti vymenia 10 veci ktore netreba a nevedia lakovat auta je dalsia vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMZPRX Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 mne to robilo uvolnovanie loziska predneho kolesa z toho liatinového drziaku. vyriesilo sa to vysustruzenim nejakeho medzikusu za 15€ - furt lepsie ako novy neznackovy liatinovy diel za cca 80 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 abych dodal,..... tohle mi taky dela......... a uplne sem se az lek co to je,... takze jeste jednou prosim,... co by tomu tedy na 100 % pomohlo,... ? diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Přikláním se též k ložisku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.