AfrodCZ Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 (editace) Čau borci, mám takový problém. Mám Fabku 1.2HTP 47kw a je v ní centrál. U zadních levých dveří se centrál uzamknul a nejde v žádném případě odemknout, tak jsem rozebral zadní dveře a chtěl sem to nějak poladit, ale bohužel to nejde. Centrál je zamčený, po rozebrání sem tahal za táhla a nic. Nemáte radu jak to otevřít? Otázka ohledně pásu vyřešena našel sem si to na fóru nutná výměna A také by mě zajímalo jestli má smysl (a jestli to vůbec jde) fábii čipnout, abych měl lepší výkon. Děkuju předem za odpovědi. Editováno: 13. Září 2010, autor: AfrodCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 O chipu tu máš celý téma. Někdo říká, že se chip vyplatí někdo, že ta ty peníze ne. Záleží na tobě, kolik chceš do auta narvat peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 a o centrálu jsi témata nenašel, aby jsi si je pročetl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.