Ignác Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 se učit se učit se učit - já lakoval ručičky 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já zatim 1x a stojí to za to v noci je nevidim vůbec jsem to ale montér. Pat se zase předved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak jsem dnes navštívil "Guru podsvitu" S-talkera. Přestože jsem očekával hodně, výsledek mě opravdu mile překvapil. Nevěřil bych, jak "málo" stačí k pozvednutí interiéru Octy na úplně jiný level. Pro ty, kdo váhají mám jedinou radu - včera bylo pozdě . Samozřejmě ukázka Markovy práce a jinak - díky a RESPECT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jen sedim s otevřenou hubou. Moc by se mi to líbilo, ale sám si na to nikdy netroufnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) Sháním někoho, kdo by mi změnil podsvit budíků, někoho kolem Olomouce, Přerova, Prostějova atd. Pisněte kdyžtak pls Editováno: 17. Červen 2009, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co takhle Karviná u Ovy? Ale ted tu od 19-28 nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 co takhle Karviná u Ovy? Ale ted tu od 19-28 nejsem No o tobě vím samozřejmě , ale to kua daleko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jen sedim s otevřenou hubou. Moc by se mi to líbilo, ale sám si na to nikdy netroufnu Niceho se nemusis bat, neni to tak slozite jak to vypada. Ja jsem drzel mikropajku v rukach prvne a vsechno se podarilo. Z cele te hromady diod se mi projevila zavada do jednoho tydne a to ze se mi jedna dioda ktera byla zrejme trochu nekvalitni odpalila a prestala svitit a na jedne se mi projevil studenak, zavadu jsem odstranil behem 15 min. a uz pul roku jezdim bez poruchy podsviceni. Aje tu tolik rad a navodu ze to jiste zvladnes. Nevim teda presne jakej mas MR okty ale lepe se dela face s klimatronikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jj, mam face s climatronikem. Dneska mi dorazily diody od GM Electronic. Jsou o hodně menší než jsem si představolal , ale ovládání oken se mi podařilo. Diody nejsou nějak zázračně připájené, ale svítí to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jaký diody se tam dávaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Dovolim si to obšlehnout. SMD 1206 a 3mm diody. Jestli se nepletu Editováno: 18. Červen 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já tam dávám velikost 3528 který jsou stejně velký jako ty původní viz TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Takže je jedno, jestli do budíků použiju SMD 1206 nebo 3528? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Taky sháním někoho, kdo by mi opravil a změnil podsvit budíků, někoho kolem Olomouce, Přerova, Prostějova atd. zatím vím jenom o Vašovi je někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já tam dávám velikost 3528 který jsou stejně velký jako ty původníviz TADY ano je to jedno jen jde o tu velikost a ty 3528 jsou stejně velký jako ty co tam jsou originál z výroby jen ty co jsem použil já mají dost vysokou svítivost tak by bylo asi i vhodný použít s menší svítivostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Taky sháním někoho, kdo by mi opravil a změnil podsvit budíků, někoho kolem Olomouce, Přerova, Prostějova atd. zatím vím jenom o Vašovi je někdo další? Jenže Vaša to dělá jen výmečně. Nemá na to čásek, už jsem ho otravoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Když chci zelenou diodu je to tahle - http://www.gme.cz/cz/index.php?product=960-039 nebo - http://www.gme.cz/cz/index.php?product=960-045 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ty 3528 jsou jak origo ale moc svítí jak psal Stíhačka a s menší svítivostí jsem nenašel jen origo s cenou 40 kč/ks jedny budíky jsem tak udělal a musel jsem to předělat zpet protože to svítilo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jo souhlas svítí to moc a proto mám regulaci staženou na minimum a chtělo by to ještě o kousek takže s tím ještě budu laborovat aby to bylo akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voc@s Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak už to mam taky konečně podsvícený,čekal jsem že to bude větší je---ka ale bylo to docela jednoduchý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ´Čim to pájíte?Doma mikropájku nemám tak musim nějakou koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voc@s Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ´Čim to pájíte?Doma mikropájku nemám tak musim nějakou koupit... Buť koupit nebo musíš mít kamoše kterou jí má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Proto se ptám čim to pájíte (nějakej tip na micropájku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jaká barva je nejlepší na budíky pro jízdu v noci? Popř. jakou máte a jak se s tím v noci jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Když chci zelenou diodu je to tahle - http://www.gme.cz/cz/index.php?product=960-039nebo - http://www.gme.cz/cz/index.php?product=960-045 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.