Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Jaky na nej mate nazor? Libi - nelibi? Mate - nemate? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 budu první líbí a mám co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Libi, mam a planuju dalsi :-) Jaky a kde? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 do dalšího asi půjdu taky časem mám zatím jen nan lýtku fotku dodám co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Pod zatylkem, takovy ornament andela s dablem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 mam dve ,na ramene a predlakti..zvazujem dalsie ale to je otazka dalekej buducnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Co foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 NO kedze si to tu zalozila ,uz tu mali svietit tvoje fotky tetovania,ale budis ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Ten drak je paradni Akorat nevim co znamena ten napis :-) Hodim vecer az nebudu v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Dik,bolo to tazke vytetovat si to lavou rukou .. a ten nadpis: Kade chodim ,tade prdim .. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Pockej to jakoze fakt? Neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Jasne ze nie... :smich: Tetovane v studiu a je to latinsky citat : Tvoja smrt je moj zivot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 mam take... na predlokti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Jasne ze nie... :smich: Tetovane v studiu a je to latinsky citat : Tvoja smrt je moj zivot.. Kdyby si tam mel to prvni tak to bys me docela dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 mam take... na predlokti Uka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Se přidám:obě ramena "zatím" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Takze plany jeste nejaky jsou? :-) Ja si nechala udelat jedno a i kdyz jsem u nej chtela zustat, tak tater mi rikal, ze jakmile si nekdo necha udelat jedno, tak u nej vetsinou nezustane... smala jsem se tomu, ale je to fakt no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Jasně ale musim to promyslet protože jezdím k tatérovi přes 200km a když máš první už v patnácti tak to o něčem vypovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Ke komu jezdis? V 15? To by me nasi asi vyhodili z baraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu tak je to TATOOROSA Planá u Mar.Lázní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 [quote name=Cary_mary_' timestamp='1284741752' post='1432451] Takze plany jeste nejaky jsou? :-) Ja si nechala udelat jedno a i kdyz jsem u nej chtela zustat, tak tater mi rikal, ze jakmile si nekdo necha udelat jedno, tak u nej vetsinou nezustane... smala jsem se tomu, ale je to fakt no :-) souhlasím, nevěřil jsem tomu, do doby než jsem si nechal udělat první a když už jsem ho měl, tak jsem si říkal, že jsem si měl nechat udělat větší a že určitě min jedno přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Jsem doma , takze hodim foto svyho teda. Takovy maly a jednoduchy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu tak je to TATOOROSA Planá u Mar.Lázní. Tak to neznam :-) Presne tak Standi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 (editace) Takze moje :-) Editováno: 29. Září 2010, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 pěkný Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.