ema Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Koupil jsem si led svetla na denni sviceni. Potrebuji nekde v MOTOROVEM PROSTORU chytit 12v po zapnuti zapalovani! Svetla se rozsviti pri pripojeni proudu. (Octavia I combi Tour Trumf 2009) Zevnitr se mi to tahat nechce, je to dost narocne. Poradi mi prosi nekdo? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 napr. buzeni na alternatoru, tam budes mit plus az po nastartovani, kdyz bude altik dobijet, idealni na ovladani nejakeho rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Pokud máš klimatizaci tak na jednotce dochlazování pod akumulátorem Modro černý kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ema Vloženo 21. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2010 (editace) S tim dratem od klimatizace mi to pripada jako dobry napad! Vsobotu to na chalupe zkusim. Zapomel jsem napsat,ze mam 1.6 benzin. Mam jeste v zaloze jeden napad a to ze za vzducovym filtrem je krabicka s dvema relatky, myslim, ze jedno rele je na palivove cerpadlo a do jednoho dratu jde proud po zapnuti zapalovani, ale musim jeste odzkouset, aby se mi nerozsvecovali svetla pri otevreni dveri, to totiz na chvili zapne palivove cerpadlo. Vse v sobotu zkusim. DIKY! Editováno: 9. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ema Vloženo 7. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 (editace) Tak jsem to zapojil na ten kablik na rele, asi palivoveho cerpadla, pri zapnuti zapalovani se svetla rozsviti. Vse OK, je to tak jak jsem to chtel. Editováno: 9. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freferg Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Omlouvám se, že to píšu sem, ale nechtěl jsem zakládat na stejné téma novou diskuzi. Dostal jsem k vánocům kameru do auta a ještě navigaci. Vzhledem k tomu, že už takhle to nezapojím do jedné cigaretové zásuvky, tak ty kabely chci do auta dát na pevno a natáhnout k pojistkovce. Můžete mi někdo poradit, kde tam najdu 12V (po zapnutí klíčku). Děkuji. PS: Na pojistku cigaretové zásuvky to dát nemůžu, ta je pod napětím stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 napr. od rádia, kúrenie atď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.