NNN Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Ale slovenská verze má narozdíl od české 4 airbagy nebo mají v tom článku chybu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 a aj klimu, vid cennik odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Víte někdo, zda a za kolik by bylo možné dodělat tu zakrytou schránku nahoře na palubce? Nalakovat zrcátka snad nebude problém, na fabii mi ho měnili a lak stál tuším 500kč. Boční ochranné lišty jsou tam lepené? To jsou tři věci, které bych si nechal na O2 Tour dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Je to nutné psat do několika témat? Nejlepší bude jít k prodejci a zeptat se, za kolik ty díly jsou. Lišty jsou lepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 tak uz to je aj na slovensku od dnes ten diesel tam fakt chyba http://auto.pravda.s..._sk_aaktual_P39 Hm, cena o cca 5000Kč vyšší a v základní výbavě (když budu brat českou základní včetně balíčku Plus) tonovaná okna, dálkové ovládání zamykání, boční airbagy, 3. opěrka vzadu a combi střešní nosič. Jde dokoupit loketní opěrku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Je to nutné psat do několika témat? Nejlepší bude jít k prodejci a zeptat se, za kolik ty díly jsou. Lišty jsou lepené. Omlouvám se, chtěl jsem to napsat sem do tématu, jenže jsem tady kliknul na odkaz jinam a neuvědomil jsem si, že jsem jinde. Samozřejmě bych se mohl jet zeptat někam do autosalonu, ale nemám to poblíž a když někam pošlu mail, tak mi stejně neodpoví (zkušenost) Proto dávám dotaz sem, třeba to někdo vi a ostatní by to určitě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Na tu zavírací schránku bych se vykašlal, kupodivu to nevypadá tak strašně. Rád bych pomoh, ale ETKu nemám. Lišty se dají koupit u každého prodejce, cena je i na webu (liší se podle prodejce, ale většinou ne výrazně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmm. Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Octavia Tour 2. pro mě představovala splněné přání..i poté, co jsem zjistil, že dokonfigurováním u liftbacku na přijatelnou výbavu jsem u skoro čtyř set tisíc..ale co škodovce neodpustím je to, že nabízí pouze mechanickou klimatizaci..to je anachronismus a s tím to auto prostě není pro rozumně uvažujícího člověka akceptovatelné...za sebe - ale bohužel:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Ambiente Plus je za 410 i s TSI a climatronic máš za 13k. já rozdíl mezi mechanickou a poloautomatem moc nevidim, kor když má AC většina lidí stejně skoro pořád vypnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmm. Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ambiente Plus je za 410 i s TSI a climatronic máš za 13k. já rozdíl mezi mechanickou a poloautomatem moc nevidim, kor když má AC většina lidí stejně skoro pořád vypnuto AC u poloautomatu je možné mít stále zapnuto, taj jako to mám nyní, to je právě ta pointa:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Já to vim, ale komu to řeknu, ten se diví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Víte někdo, zda a za kolik by bylo možné dodělat tu zakrytou schránku nahoře na palubce? Novou sem našel na skodateile těsně pod pětset (jinde i za dvanáctset) a starou seženeš na aukru. Taky sem jí chtěl ale teď si říkám jestli to má cenu tak si to nechám do jara projít hlavou. Výměnu zvládneš sám. Stačí na to špachtle. Někde sem i vygooglil návod. Možná je tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroosek Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Jinak pro plynaře (já jezdím od roku 1997) je to super zpráva. Do nových motorů TSI LPG nelze montovat a ta 1,6 je na to ideální. Dělají sice přímo z výroby ale za 450t což je přehnaná cena a ještě může být problém se servisem toho LPG. Tak já osobně si asi poprvé pořídím nové auto - Octavii tour II a dám tam LPG. Já vůbec neřeším nějaká zrcátka, ale ten packet tam budu chtít. Problém bude, že se jich nebude dělat mnoho a těžko se sežene nějaká předváděčka a ještě bude asi i delší čekací doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Když bude velká poptávka, asi se jich víc dělat bude. Jenom se kdyžtak zvýší cena :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 no pěkný...ale po tom co sem si pul roku cekal na byvalou tourku a pak ji 5 mesicu pouzival uz na naky skodovky s....ru navic 1.6ka fuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 A co te tak znechutilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 mě znechucují takový kecy kdy napřed vychválíme a pak poplivem? já taky čekal měsíce ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 A co te tak znechutilo? zmizení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Kup Megana, ty se nekradou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Bohužel, když jsi někdo koupi novou škodovku musi počítat s tim že tyto auta patři mezi nejkradenějši u nas a měl by ji určitě nějak zabezpečit.Ikdyž někdy ani to nepomuže ale jak se řika lepši nějake zabezpečeni než žadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Kup Megana, ty se nekradou. Je ich menej, preto sa ich tolko neukradlo. A moze sa stat, ze kupi hocico ine a akurat bude mat take stastie, ze mu to ukradnu, To sa neda predpovedat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 V ceníku je, že platí od 8.11., takže dnes by se asi Tour II měla začíít prodávat a první šťastlivci si ji odvzou domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Prodává se už dlouho, 45KT nabíhá do výroby. Není to tak, že by byla u prodejců a dneska by byl první den, kdy by se mohla předat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Ahojte, už je nejaký štastlivec novej Octavie II tour ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 no dnes som v nej sedel, ľudia, nič moc a za tie prachy, no neviem neviem, či to budú ľudia kupovať... to je len môj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.