DavidSK Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Podľa čoho vlasne navrhujú rozmer pneu ?? Yeti 215/60 R 16 alternatíva 225/50 R 17 O Scout 225/50 R 17 alternatíva 205/55 R 16 (toto sa mi zdá čudnejšie ako pri Yeti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) no ono není 510 litrů jako 510 litrů, záleží tak trochu jak se to měří, ale osobně se mi zdá kufr menší, než je tenhle údaj, pokud tedy beru v potaz objem po plato a sedadla standart vzadu, což je nejčastější konfigurace, jinak na sedadlech posunutých vpřed se nedá moc sedět, prostě to auto je vzadu podélně malé, vypovídající budou rozměry šířky a hloubky podlahy kufru, bohužel jsem s sebou v Lipsku metr neměl Editováno: 30. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tady foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ta základní šedá verze mi přijde úplně šílená, ten bílý s černými sloupky je podle mě taky divný. Zato ten černý vypadá fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 prý další exkluzivní foto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1138316 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Slusnyyy ... za kolik ta china asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Taxem vcera konecne videl Yetiho na vlastni oci, v Curychu na hokeji a musim rict, ze jak se mi to na fotkach po dlouhy dobe od Skodovky libilo, tak v realu nevim no, zpracovani dobry, ale nejak me to vubec nechytlo, nadseni dost opadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Test na iDnes Pry obri kufr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Podľa čoho vlasne navrhujú rozmer pneu ??Yeti 215/60 R 16 alternatíva 225/50 R 17 O Scout 225/50 R 17 alternatíva 205/55 R 16 (toto sa mi zdá čudnejšie ako pri Yeti) Abidva rozmery pneu sa asi este vojdu do tolerancie tachomera...Tie 16" u Octy su standard z beznych verzii, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 http://auto.idnes.cz/s-novou-skodou-mimo-s..._auto_testy_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jj cetl sem. meli karu v plny palbe. u beznejch vybav to asi nebude tak slavny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ta imitace dreva nebo ceho to vlastne je je teda hodne tragicka, vcera zrovna na Z1 davali prenos s Jungem a povidali si o Yetim a sII Combi, ale hajzlik nechtel nic rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska sem ho konecne potkal na dalnici, ze zadu moc pekny ze predu nevim nevim, ale prislo mi to takove docela male. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska sem ho konecne potkal na dalnici, ze zadu moc pekny ze predu nevim nevim, ale prislo mi to takove docela male. právě kvůli velikosti jsem, Michale, o něm přestal uvažovat a volil jsem jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jj, ja vim, ja vim Kdy to bude doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) v pondělí snad budu znát přesný termín, předpoklad je konec šestého, začátek sedmého měsíce, tu mou slátaninu je asi fuška dát dohromady Editováno: 6. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 myslíte, že do 400tis se bude dát koupit Yeti 1.2T v dobré vybavě?? je někde už nějaký ceník?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 já tipuju že ano, ale bude to předohrab a asi s výbavou podobnou Octě Clasic, takže je otázkou co považuješ za dobrou výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Co jsem se tak doslechl, tak zacinat by Yeti mohl okolo 370tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ceniky porad nejsou. ouplna holota ( junior) bude pod 400, nejaka stredni vybava (na urovni Style u R) vidim kolem 450. Jinak SIIC by mel byt predstaven ve Frankfurtu, a SA se dost boji, aby tim neodrovnali prodje SII, prej je paradni. mno uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak jsme dneska potkali Yetíka v Bolce, jeli jsme s přítelkyní do muzea škodovky. Měl na boku nějaký měřící zařízení, jinak se mi zdál v reálu hezčí než na fotkách, uvidím, až budu mít někdy příležitost si ho lépe prohlédnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak dneska začala seriová výroba Yeti v Kvasinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nechci dělat reklamu, ale kdo zainvestuje do nového čísla AutoTIPu 10/09, tak je tam první srovnání s Tiguanem a je tam napsáno, že Tigan dostal více než zdatného konkurenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dnes už zveřejnili ceny a motory...Tady jsou podrobnosti: http://www.novinky.cz/ekonomika/168509-zac...skody-yeti.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) jsem zvědav, jaký z nich vypadnou ceny. do 500.000 bych o něm byl (v nějaký slušný verzi samozřejmě) ochoten uvažovat, nad 500.000 už se daj myslím pořídit i daleko lepší a zaběhlejší věci. takže si myslím že nijak extrémně vysoko to šroubovat nemůžou.... mno uvidíme Romariooo: kde ty ceny vidíš? obě nejsou potvrzený Editováno: 12. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.