Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

Tak dnes stály 3ks Yetíci v Praze na letišti (černej,tm.zelená metal.a červenej)....ten zelenej byl nejhezčí a naopak ten červenej byl hroznej,to bylo jak hasičský auto.....Jinak auto jako takové se mi libí..rozhodně víc než na fotkách......Škoda že jsem pospíchal a neměl víc času si to prolést do detailů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem měl možnost sednout si do Yetiho a dojmy dobrý, jak vpředu tak vzadu místa dosti, ale já nemám tu správnou "euro" postavu takže ti větší chlapáci by měli možná vzadu méně místa. Na výšku však místa dost při mých 180 cm. Jen mě malinko zklamal kufr, čekal jsem ho trochu větší, snad příště. :) Už se těším na zkušební jízdy a taky na 1,2 TSI :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jsem seděl v Yetim.... ;) ..no tak..když jsem kolem něj min.týden proběhl,tak se mi líbil..což teda z venčí i celkem stále platí,ale dnes jsem měl možnost si ho na letišti pořádně prolést,posedět apod. a musim říct že mi to auto přijde malý....nevim jak mohly říct že to řadej mezi Tuscona a Sportage.....podle mě to je Soul jak vyšitej.....Interiér mi přijde taky tak o třídičku níže oproti takové OII.....No nevim..u mě celkem zklamání......Já bych to přirovnal k trochu přerostlému Roomsteru....Po dnešku vim že bych si to nekoupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych u Y kufr neresil. je to modni koncepce a stejne z nich vetsina bude jezdit po meste. u R vypada kufr polovicni oproti realu diky platu ukoncenymu nekde v pulce kufru, takze to treba taky bude podobnej pripad.

Jinak Skoda opet nezklamala a zakladni verze je humus na entou...

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...