vorlajz Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak si vemte... S II Elegance 2.0 TDI 125 kW 4x4 stojí v ceníku 880 tyček... RS 125 kW v comibku stojí 785 tyček... a Yeti zapadne logicky někde mezi... páč kdyby byl Yeti s tímto motrem a pohonem 4x4 levnější jak RS, tak by tu RSku celkem zazdili... páč by jí fakt koupil jenom ten, komu by se líbila... ale jinak by asi každej volil auto levnější, stejně velký a navíc s pohonem 4x4! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vorlajz : no to si myslim, ze je nesmysl, stejne jako RSka ma sve spektrum lidi co na ni mysli pripadne si ji koupi, tak stejne tak to bude u Yetiho. Kdo vi co chce a doted chce koupit RSku, tak chce dal RSku a ne zvednutou kozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 někdo tady zmiňoval Kugu, no já jsem po zjištění ceny tohot auta ze salonu odešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Kuga se mi take libi : http://www.ford.cz/opera9/Kuga/-/kuga08_prices/-/-/-/- EDIT : Tak sem si dal konfigurator a vysla me za 892tis ... uff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 By mě zajímalo, kolik bude u Yeťáka stát ten park-assist. Doufám že míň, než u Supa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Po přečtení rozhovoru na iDnes jsem taky nabyl dojmu, že Yeti nebude levná sranda a nakonec je to vcelku logické. Pochybuju, že cena bude začínat trojkou a pokud ano, tak to bude úplně holá verze. Cenu 2.0 TDI 4x4 vidím minimálně na úrovni 650 tis. Kč. Jsem zvědavej, jak to ve finále dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Podle mě to v téhle době nemůžou s cenou nějak moc přehnat......Dyt ted můj příbuznej přemýšlí nad Hyundai-Tuscon 4x4 2.0CRDI 103kw/140k (což je přímej konkurent pro Yetiho) v plné náloži Elegance..což obsahuje: interier kůže/látka,PC,park.asistent,tempomat,Alarm,vyhřív.sedadla atd.atd.atd. a za cenu včetně slevy co mu nabízí prodejce 609.900kč vč.DPH.....Právě ještě čeká jak se vyvrbí s cenou Yeti a pak se rozhodne......Podle mě to bude v cen.relaci OII..víc ne a pokud ano,tak at si to strčej do prd.le...Dyt např.takovej Tuscon je ještě šiřší,delší a s většim rozvorem než má Yeti,tak to víc než takovej Tuscon stát nemůže.....to by byl pak Yeti spíš na okrasu autosalonů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak hoši, je čas to popotáhnout dál ne? Kufr má v "nejhorší" konfiguraci 405 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já si myslím, že ty ceny na úrovni OII by byly adekvátní. Dyť je to teda prakticky okta s menším kufrem, ale zase vyšší, víc teréní, teoreticky technologicky o něco mladši...já bych do toho šel radši než do okty. A připadá mi to i stylovější, nevidím důvod se cenově podbízet.Ono když se to tak vezme, tak v kombinaci s 2.0TDI 125kW to je jako OII RS TDI s 4x4, čili "to nejlepší" z RSky a Scouta v jednom Keď dali 2.0TDI CR 125 kW 4x4 do Yeti, tak je dosť možné, že ho osadia aj do Octavie Scout facelift. A to už bude Scoutová RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To se podle mě nestane....u OII to bude výhradně pro RS a tomu tak určitě zůstane.....Spíš už Scout dostane místo toho stávajícího PDčka konečně CommonRail a to klasiku 103kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To se podle mě nestane....u OII to bude výhradně pro RS a tomu tak určitě zůstane.....Spíš už Scout dostane místo toho stávajícího PDčka konečně CommonRail a to klasiku 103kw... Skôr to bude ako píšeš ty, to sem len tak, čo kedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 405 je slabota... vypadalo to, ze bude vetsi nez u R diky vysce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Mě se zdál hnedka menší než u Roomsteru. V nejhorší konfiguraci znamená přesně co? Všiml jsem si, že zadní opěradla se dají naklápět stejně jako u Roomsteru, ale nevím, jestli jsou i posunovatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsou posuvný, na foto je i posunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 V jednom clanku potvrdili, ze zadni sedadla sou jenom precalouneny sedadla z R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Mně se taky zamlouvá , jenom si budu muset počkat asi 4 - 5 let až vychytaj mouchy a koupím ho ojetýho , leč nový auto je pro mně neekonomický - neživí mně. A taky bych přemýšlel o Hyundai Santa Fe 4x4 , taky ojetý. No uvidíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Podle mě to v téhle době nemůžou s cenou nějak moc přehnat......Dyt ted můj příbuznej přemýšlí nad Hyundai-Tuscon 4x4 2.0CRDI 103kw/140k (což je přímej konkurent pro Yetiho) v plné náloži Elegance..což obsahuje: interier kůže/látka,PC,park.asistent,tempomat,Alarm,vyhřív.sedadla atd.atd.atd. a za cenu včetně slevy co mu nabízí prodejce 609.900kč vč.DPH.....Právě ještě čeká jak se vyvrbí s cenou Yeti a pak se rozhodne......Podle mě to bude v cen.relaci OII..víc ne a pokud ano,tak at si to strčej do prd.le...Dyt např.takovej Tuscon je ještě šiřší,delší a s většim rozvorem než má Yeti,tak to víc než takovej Tuscon stát nemůže.....to by byl pak Yeti spíš na okrasu autosalonů..... Tak Tucsona doporucujem, ma ho otec s 2.0 benzinom v Elegance verzii a je to palka za tu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AH Litomyšl Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Po přečtení rozhovoru na iDnes jsem taky nabyl dojmu, že Yeti nebude levná sranda a nakonec je to vcelku logické.Pochybuju, že cena bude začínat trojkou a pokud ano, tak to bude úplně holá verze. Cenu 2.0 TDI 4x4 vidím minimálně na úrovni 650 tis. Kč. Jsem zvědavej, jak to ve finále dopadne. Za 650.000,- by neprodali ani kolo. Doba je zlá. Já osobně si myslím, že cena bude muset být o dost níž než Octavia 4x4, protože 90% lidí by raději sáhlo po té Octavii. Můj tip je 2.0 TDI CR 4x4 - 525.000,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nic ve zlým, ale to je kravina... to by tu Oktu 4x4 2.0 TDI už nikdo nekoupil... mrkni do ceníku, kolik stojí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 osobně si myslím, že cena nikdy nepůjde přes cenu Tiguana. takže základní cenu bych odhadoval na 499 - 519 tis kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Muj tip je, ze zakladni cena bude o dost nizsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to jsem myslel katalogové ceny. v rámci krize nebo akce půjdou dolů klidně i o 100 tis kč. neznám nikoho kdo si koupil auto za katalogovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Podle toho rozhovoru chtějí být s cenou základní motorizace(1,2 TSI) a pohonu 4x2 "agresivní" nebo jak to šéf přesně říkal. Takže by bylo logické a asi to tak bude, že 1,2 cenově velmi výhodná a když chceš zákazníku silnější, tak si tučně připlať. Mezi 1,2 a 1,8 obě s 4x2 bude cenový rozdíl tak 70-80 000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Od zaciatku som tipoval cenu medzi 16 - 17000 EUR, uvidime, ci sa tato predpoved potvrdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ja jsem to pochopil tak, ze 4x2 bude jenom 1.2 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.