vorlajz Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Blacky, tak na co takový auto, když s ním moc nenajezdíš??? na to aby ti stálo před barákem to není ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Představení Yetiho na autosaloně v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Blacky, tak na co takový auto, když s ním moc nenajezdíš??? na to aby ti stálo před barákem to není ne??? mno je fakt, ze moc nenajezdim cca 15k za rok, Stat pred barakem nebude mam garaz ne? Na stehovani to bude prima. Navic rumikovi uz budou v te dobe 4 roky, a to je cas na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Blacky: Jasan, dem do yetika, roomster nam mezitim orezne. Akorat nejak nerekli cenu toho benzinu 1.8. Jsem zvedav i na vybavu, proste at uz je to v autosalonu abych to moh zkusit jestli se do toho vejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Presne. Ve stredu 10 ho budou mit u nas na salonu a mam uz domluvenou jizdu. Zatim uvazuju o te 1,2 TSI s nejakou stredni vybavou. tj. climatic, mlhovky, loketka, elektrony, radio. TJ cca 400k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 blacky preco chces ist do predohrabu .. yetak jednoznacne 4x4... keby tak dali 1,4 TSI 4x4 alebo aj tu 1,2 TSI 4x4 to by som bral :-))) s DSG samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 chci to auto, protoze se mi libi, ma rozumnej kufr. Nepotrebuju 4x4, ktera zere a ja ji po meste a mezi mesto nevyuziju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zítra jedu do Brna se na něj mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No inak som velmi zvedavy akych zakaznikov prilaka Yeti, tipujem ze najvacsia cast bude klientela z Roomstra a Octavie a cast budu klienti od inych znaciek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No pokud prodam OII za rozumnej peniz dam neco za srotovny a tak za 500 by 1,8 mohla byt ve slusny vybave uz, tak mozna budu uvazovat, sice me to auto moc nenadchlo ale zase bych mel za relativne slusny peniz novy auto 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Presne, myslim si, ze zakaznici se budou nachazet hlavne u majitelu stavajicich skodovek, kteri nebudou chtit misto OII porizovat SII a nebo vyrostou od F/R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no ja by som tiez kludne vyrastol od Rooma na YETIHO . akurat je to na zvazenie, predpokladam ze Room ma vacsi vnutorny priestor, ale zase yeti je moznost 4X4 co sa vcelku hodi ... a v roome taka moznost neni ... druha vec ist na normalne auto ... .. co je octavia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak dneska jsem byl svezen v Yetim 4x4 1.8TSI.....auto to neni špatný,ale jak jsem tu už psal...je to prostě malý!!!....seděl jsem vevnitř ještě se třemi lidmi(vystřídal jsem přední a zadní sedadla)..všichni kolem 180cm a necítil jsem se tam moc pohodlně...já osobně se 178cm jsem se tam cítil jak vosa na bombóně.....To když nás hned po té..ten stejný chlapík svezl v OII FL 1.6TDI-CR,tak jsem usedl dozadu OII a hned mi bylo jasný že sedám do lepší ligy....OII je proti tomu takový dospělí auto. Škoda že Yeti není větší a mohutnější !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je divný, dyť je tam stejnej rozvor. Naopak by měl být posaz lepší, protože tam člověk nemusí bejt zkroucenej u země, ne? No uvidím, rád vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 karlos3: no veru zaujimave postrehy ..fakt by som cakal viac priestoru a prave ze vzpriamenejsi posed kedzeje to vyssie .... no som fakt zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jj to rika vic lidi. Ze Y nema uvnitr tolik prostoru jako R. Cert vi cim to je, jestli jsou jinak usazeny sedacky ap. Jak se da, tak je nizsi, nez R, tam asik bude par cm chybet. Uvidme ve stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já mám rád prostě nízkej posaz a v Yetim jsem pořád pátral po tom jak si dát sedadlo ještě níž a ono už to víc nešlo..nemluvě o zad.sedadlech,prkenej posaz+jsem si tam připadal jak vosa na bomboně....Nevaděj mi vysoký auta..naopak....jel jsem takovou Q7,Touaregem a to je nádhera,ale v Yetim prostě nic moc.......Opravdu..po přesednutí z Yetíka do OII jsem okamžitě cítil že sedám do vyšší ligy a to nejen výbavou !!! Hlavně mě opravdu překvapuje prohlášení šéfa škody-auto že Yeti je konkurentem Tuscona a Sportage....to je podle mě nesmysl...Yeti je o dost menší auto než je takovej Tuscon či Sportage...To mě právě dost překvapilo...čekal jsem větší a mohutnější auto,takhle mi to přijde jak o kapku mohutnější Roomster na vyššim podvozku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Najhnusnejsie sa sedi aj tak v F I uplne neprirodzeny posed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak upřímně jestli tady někdo čekal auto typu Q7 nebo Touareg tak je to dost velkej snílek. Je to auto velikosti OII bez převisů a s vyšším posazem a podvozkem. A myslím, ýe je to jen dobře. Q7 není zrovna moc ziskový projekt z Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no jsem taky moc zvědav až se Yeťákem svezu! jinak těch Q7 potkávám na silnicích mraky... a zajímavý je, že hlavně ve městě... když jedu mimo obec, tak je to spíš samá F I HTP prostě auťák pro chalupáře!!! a Q7 na machrování do města!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Popravde sem cekal cenu zakladniho modelu niz. Njn ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nečekal jsem ani náhodou že to bude jako Q7 nebo Touareg...jen jsem to dával jako příklad že se mi jinak ve vysokých autech jezdí dobře a že je mám rád....nic víc. Osobně jsem čekal spíš dle článku škody-auto takovýho Tuscona,ale Yeti je o dost menší....Já bych ho rovnal k Soulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Opravdu..po přesednutí z Yetíka do OII jsem okamžitě cítil že sedám do vyšší ligy a to nejen výbavou !!! Upřímně - co za výbavu navíc nabízí OII? Nic, spíš si do ní některý věci ani nekoupíš. Můžou tam být jiný materiály, nemusí se ti líbit vzhled a charakter auta - ale výbava opravdu nebude ten problém. Jo pokud to myslíš tak, že to byla holota a paks jel v Eleganci, tak to chápu. Já měl úplně stejnej dojem při přesednutí mezi FII/R Ambiente/Style a interierem pro Elegance/Sport. Tam je rozdíl obrovskej. Pokud není přístrojovka nějak extra posunutá dozadu, tak tam bude na délku stejně málo místa jako v OII a na šířku má Yeti 1mm navíc a vzadu 14 mm. Pokud setrvá Škoda u trendu "hodit přístrojovku do výšky" a uvolnit tím místo na kolena, tak by tam mohlo být i víc místa. Ale uvidíme, to by byla spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jak Yeti tak i ta OII FL byli v max.výbavách....o tu výbavu vůbec nešlo...to jsem psal.....Pro mě to byl rozdíl jako když jsem před lety měl svého Passata v servisu a jako náhradní auto jsem dostal OI...to byl opravdu velký rozdíl a tak jsem to cítil i v tomto případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 souhlas s karlosem, yeti je prekvapive maly vuz, mam z nej stejny pocity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.