Říjen 28, 200915 r Teorericky tam můžou být pneu stejné jako na Octavii Scout, tzn. 205/55 R16, 205/50 R17 i 225/50 R17, ale počítám že už bude docela zkreslovat tachometr. Dokonce jsem viděl rezervu v Yetim v autosalónu 195/(na nějakých 60 nebo 65) R16. Upraveno Říjen 28, 200915 r od Drummer
Listopad 18, 200915 r Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti.
Listopad 18, 200915 r Ted sem měl telefon že Yeti už je ve Zlíně... Jinak jak sem jel z čech v pondělí tak sem ho viděl na kamionu cestou do Zlína, říkal sem si že je to ta stejna konfigurace co mam objednanou a dnes volají at si pro něho příjdu... Tak zitra dám foto těším se !!!!
Listopad 23, 200915 r Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti. fotku nemam, ale dnes sem za nim jel, C svetla jsou dost hranaty, ale parada, brzdovky jsou ( na rozdil od R)trosku uskoceny dovnitr a mensi, ale jde to.
Listopad 28, 200915 r Dva malé testíky 1.2 TSI Tak sem si tohodle testu ted vsiml a musim se docela smat... asi nejbizarnejsi je pasaz o "bolesti FII a R" jmenem prostredni zadni sedacka. Je opravdu zajimavy, ze ta sama sedacka je v Y ok a v R predstavuje bolest... pro zajimavost dodavam ze vzadu na sirku je mista vic asi o cca 3,5cm s tim, ze poloha sedacek je podle toho co sem si prohlizel stejna, mista teda maji cloveci vic ne na vnitrni strane, ale u oken. Tzn. necely dva centimetry na kazdou stranu. Podle me ze soucasne modelove rady nejhorsi sezeni vzadu uprostred predstavuje SII, kde clovek kvuli tvarovani sedadel prepadava z jedne strany na druhou. Samozrejme je ale otazka, jestli to nekoho u takovyho auta zajima, pripadne jestli je to vubec u aut dulezita velicina. Kazdopadne je zajimavy, ze v testech podobny narky vidim jenom u kompaktu.. Upraveno Listopad 28, 200915 r od bojler
Listopad 28, 200915 r Zdravim, tak včera jsem si byl převzít svého yetíka. Dneska jsem vyrazil na chalupu a při té příležitosti jsem udělal pár fotek.
Listopad 29, 200915 r Paráda !!! moc pěkné... hlavně interier. Co motor? Ta 1.2 TSI jaká je? je tichá? a co zátah motoru? v testech sem četl že po 3500ot se nic neděje to se mě nezdá u turbo benzinu. Jinak mnoho štastných km.
Listopad 29, 200915 r taky mě zajímají dlouhodobější zkušenosti. já mám furt cukání zkusit to ještě jednou. chápu, že většina novinářů buďto shazuje nebo vynáší do nebes, ale ten můj dojem z motoru byl fakt rozpačitej. jako kdyby to byla nafta - dole výraznej turboefekt a nahoře vadnutí. musim říct, že ty fotky dost povzbuzujou k pracovnímu úsilí, jestli se nestane něco nečekanýho, tak mám o dalším autě jasno
Listopad 29, 200915 r Paráda !!! moc pěkné... hlavně interier. Co motor? Ta 1.2 TSI jaká je je tichá? a co zátah motoru? v testech sem četl že po 3500ot se nic neděje to se mě nezdá u turbo benzinu. Jinak mnoho štastných km. No tak zatim mám najeto 300km. Motor je krásně tichý. No do cca 1900ot. se nic neděje potom nakopne a táhne do cca 4500ot stejne, dál jsem zatim nezkoušel nechci ho ještě trápit. Jinak jel jsem cca 50km po dálnici a nastavil jsem tempomat na 150km/h při 6stup. a držel perfekně i při prudšim kopci. Takže celková spokojenost. Zatim spotřeba 8,5.
Listopad 29, 200915 r taky mě zajímají dlouhodobější zkušenosti. já mám furt cukání zkusit to ještě jednou. chápu, že většina novinářů buďto shazuje nebo vynáší do nebes, ale ten můj dojem z motoru byl fakt rozpačitej. jako kdyby to byla nafta - dole výraznej turboefekt a nahoře vadnutí. musim říct, že ty fotky dost povzbuzujou k pracovnímu úsilí, jestli se nestane něco nečekanýho, tak mám o dalším autě jasno Mě se zdá, že to má plynulejší nastup než tdička a tvrdí to i kámoš co dělá na výkupu v ačkách. A ten jich za den projede dost. Tak nevim no.
Prosinec 2, 200915 r a nebo TDI PD 74/85/96kw s 2.0 TDI CR Tak to určítě. To obecně bylo spatně napsané. Spíš bylo myšleno starší PDčka. Jinak dneska jsem přezul na zimáky Continental TS-810 16R 205/55 91H na plechách, a kdybych je neměl po Sup II, tak bych šel spíš do elektronů.
Prosinec 4, 200915 r Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti. tak dneska jsem za nim jel dost dlouho a musím říst že světla se mi libí. Když předjižděl OII tak bylo co srovnavat a jetiho světla se mi vic libi než u OII. dam sem i foto - je to ale mazle - ono ve 120 na D1 to je dost problem vyfotit něco čistě
Prosinec 5, 200915 r Ted byl v testu na jedne televizi myslim TV Public, porad Meziplyn, Yeti 1.2TSI a moc to tam chvalili hlavne motor, osobne si myslim velmi dobry motor
Prosinec 5, 200915 r Tady je. Alespoň ty kryty to hrochu zvednou. Ale stejně nic moc no. Podle me nejvydarenejsi poklice Skody od GLXovejch na Felicii.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.