Drummer Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) Teorericky tam můžou být pneu stejné jako na Octavii Scout, tzn. 205/55 R16, 205/50 R17 i 225/50 R17, ale počítám že už bude docela zkreslovat tachometr. Dokonce jsem viděl rezervu v Yetim v autosalónu 195/(na nějakých 60 nebo 65) R16. Editováno: 28. Říjen 2009, autor: Drummer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Pekny clanok o technike Yettiho z Profiauta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak to je pekny clanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Ted sem měl telefon že Yeti už je ve Zlíně... Jinak jak sem jel z čech v pondělí tak sem ho viděl na kamionu cestou do Zlína, říkal sem si že je to ta stejna konfigurace co mam objednanou a dnes volají at si pro něho příjdu... Tak zitra dám foto těším se !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Tak urcite hned nahod foto, no to bych se taky tesil jako maly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti. fotku nemam, ale dnes sem za nim jel, C svetla jsou dost hranaty, ale parada, brzdovky jsou ( na rozdil od R)trosku uskoceny dovnitr a mensi, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 (editace) Dva malé testíky 1.2 TSI Tak sem si tohodle testu ted vsiml a musim se docela smat... asi nejbizarnejsi je pasaz o "bolesti FII a R" jmenem prostredni zadni sedacka. Je opravdu zajimavy, ze ta sama sedacka je v Y ok a v R predstavuje bolest... pro zajimavost dodavam ze vzadu na sirku je mista vic asi o cca 3,5cm s tim, ze poloha sedacek je podle toho co sem si prohlizel stejna, mista teda maji cloveci vic ne na vnitrni strane, ale u oken. Tzn. necely dva centimetry na kazdou stranu. Podle me ze soucasne modelove rady nejhorsi sezeni vzadu uprostred predstavuje SII, kde clovek kvuli tvarovani sedadel prepadava z jedne strany na druhou. Samozrejme je ale otazka, jestli to nekoho u takovyho auta zajima, pripadne jestli je to vubec u aut dulezita velicina. Kazdopadne je zajimavy, ze v testech podobny narky vidim jenom u kompaktu.. Editováno: 28. Listopad 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Zdravim, tak včera jsem si byl převzít svého yetíka. Dneska jsem vyrazil na chalupu a při té příležitosti jsem udělal pár fotek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Paráda !!! moc pěkné... hlavně interier. Co motor? Ta 1.2 TSI jaká je? je tichá? a co zátah motoru? v testech sem četl že po 3500ot se nic neděje to se mě nezdá u turbo benzinu. Jinak mnoho štastných km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 taky mě zajímají dlouhodobější zkušenosti. já mám furt cukání zkusit to ještě jednou. chápu, že většina novinářů buďto shazuje nebo vynáší do nebes, ale ten můj dojem z motoru byl fakt rozpačitej. jako kdyby to byla nafta - dole výraznej turboefekt a nahoře vadnutí. musim říct, že ty fotky dost povzbuzujou k pracovnímu úsilí, jestli se nestane něco nečekanýho, tak mám o dalším autě jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Paráda !!! moc pěkné... hlavně interier. Co motor? Ta 1.2 TSI jaká je je tichá? a co zátah motoru? v testech sem četl že po 3500ot se nic neděje to se mě nezdá u turbo benzinu. Jinak mnoho štastných km. No tak zatim mám najeto 300km. Motor je krásně tichý. No do cca 1900ot. se nic neděje potom nakopne a táhne do cca 4500ot stejne, dál jsem zatim nezkoušel nechci ho ještě trápit. Jinak jel jsem cca 50km po dálnici a nastavil jsem tempomat na 150km/h při 6stup. a držel perfekně i při prudšim kopci. Takže celková spokojenost. Zatim spotřeba 8,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 taky mě zajímají dlouhodobější zkušenosti. já mám furt cukání zkusit to ještě jednou. chápu, že většina novinářů buďto shazuje nebo vynáší do nebes, ale ten můj dojem z motoru byl fakt rozpačitej. jako kdyby to byla nafta - dole výraznej turboefekt a nahoře vadnutí. musim říct, že ty fotky dost povzbuzujou k pracovnímu úsilí, jestli se nestane něco nečekanýho, tak mám o dalším autě jasno Mě se zdá, že to má plynulejší nastup než tdička a tvrdí to i kámoš co dělá na výkupu v ačkách. A ten jich za den projede dost. Tak nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 V áčkách už berou Játy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ne to ne. Myslim jako tdička obecně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Tak de o to, s jakejma taky jezdí. Vono není TDI a TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Presne tak nejde srovnavat TDI "rachtacky" 66/81kw a TDI PD 74/85/96kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 a nebo TDI PD 74/85/96kw s 2.0 TDI CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 http://cykl.cz/item/kdyz-date-yeti-do-yeti no na bicykel to moc nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 a nebo TDI PD 74/85/96kw s 2.0 TDI CR Tak to určítě. To obecně bylo spatně napsané. Spíš bylo myšleno starší PDčka. Jinak dneska jsem přezul na zimáky Continental TS-810 16R 205/55 91H na plechách, a kdybych je neměl po Sup II, tak bych šel spíš do elektronů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Hod foto jak to vypadá na těch plechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medek Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tady je. Alespoň ty kryty to hrochu zvednou. Ale stejně nic moc no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Nemate niekto fotku Yetiho zo zadu so zapnutymi svetlami? Celkom by ma zaujimalo ako to svieti. tak dneska jsem za nim jel dost dlouho a musím říst že světla se mi libí. Když předjižděl OII tak bylo co srovnavat a jetiho světla se mi vic libi než u OII. dam sem i foto - je to ale mazle - ono ve 120 na D1 to je dost problem vyfotit něco čistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ted byl v testu na jedne televizi myslim TV Public, porad Meziplyn, Yeti 1.2TSI a moc to tam chvalili hlavne motor, osobne si myslim velmi dobry motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tady je. Alespoň ty kryty to hrochu zvednou. Ale stejně nic moc no. Podle me nejvydarenejsi poklice Skody od GLXovejch na Felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.