Vlasta Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Tak mu dej hlas Kocimu se omlouvám,nevím jak mi mohl z hlasovaciho sys. vypadnout,nicméně dodán a má ještě přes měsic na uspěch. Editováno: 23. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 tak jen tak mimochodem že jsem takovej šťoura teď je soutěžících 20 ale fotky tam má jen 19lidí Jinak má ho tam ale nikdo neví od koho :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak mu dej hlas Kocimu se omlouvám,nevím jak mi mohl z hlasovaciho sys. vypadnout,nicméně dodán a má ještě přes měsic na uspěch. Jen podotýkám, že hlasování bylo uděláno správně. K.O.C.I měl dříve přezdívku Fousky. Ale asi se mu nelíbil stav hlasování a změnil si nick :-) Tudíž je tam v anketě nyní Fousky alias K.O.C.I. dvakrát a má celkem 8 hlasů... P.S. Moc nechápu, proč si někdo mění nick. TO je funkce na tomto foru taky dosti zbytečná a akorát dělá zmatek ve členech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Tak si dělejte prdel z někoho jinyho kociho mažu bude soutěžit pod fousky.Kubrt jsem rád že se bavíš. To je takovej problém mi napsat SZ že mám novej nick,není nic jednodužšiho a přepíšu to. Editováno: 23. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak si dělejte prdel z někoho jinyho kociho mažu bude soutěžit pod fousky.Kubrt jsem rád že se bavíš. Hele, to neměla být žádná prdel. Myslel jsem to dobře, tím že jsem tě obhájil, žes hlasování udělal dobře. Fousky v tom dělá bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 To nebylo na Tebe neboj,ale na Kubrta a jeho příspěvek o stranku dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj, moc se omlouvám, že jsem v tom, jak teďka tady čtu bordel. Vůbec mi to nedošlo, že sem se měl někomu ozvat či to sem napsat, že jsem si nechal změnit nick. Takže ještě jednou sorry pánové a omlouvám se hlavně člověku, který má tuhle super soutěž na starost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 V pohode ve ctvrtek az budu na velkym PC tak to predelam na soucasny nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 V pohode ve ctvrtek az budu na velkym PC tak to predelam na soucasny nick. jo díky a fakt ještě jednou sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Týýý jo a cena útěchy je v tahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Tak jak bude probíhat soutěž dál? ;-) Jsem myslel, že bude nové hlasování s deseti členy a nic se neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Panove nemam vrtulku u prdelky,zejtra se to pokusim zrealizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Panove nemam vrtulku u prdelky Turbo by se ti líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Turbo by slo tlaky mam obcas jak Kibiho TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 teda kibino, měl jsi podvozek nechat a ty kola taky, vypadá nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Nemůžu si pomoci ale bylo a je napsaný, že mělo postoupit prvních 10 a né 8 do finále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Souhlasím,bohužel musela nastat drobná uprava pravidel, 1)Plaketek které maji finalisté obdržet je 8 což už bylo avizováno dřive a při posledních upravách pravidel jsem zapoměl snižit počet finalistu na 8,takže by dva nic nedostaly což se mi nezdálo moc fér. 2)Jsem zbytek soutěžícich předčasně(omylem) vymazal a tak ty dva zbyvající už nemužu dodat. 3)poučení na další ročník ohledně pravidel a postupu práce s PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Ok škoda, ale chápu to ...Bude se teďka hlasovat u všech, co postoupili znova? Že se nedá s tim tedka nic dělat - je to uzamčené...Rád bych totiž svůj hlas někomu předal dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 semifinále je uzavřené, tam už se hlasovat nedá. svůj hlas můžeš vložit ve finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 No kluci upřímně přijde mi to druhé hlasování zbytečné. Hlavně jsem se k tomu dostal k vložení fotky až dneska a hlasování se koukám rozjelo už předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Mates hlasovani je az do konce brezna,myslim dost casu na sehnani hlasujicich ovecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 tak já myslím, že u druhého hlasování nejde ani tak o fotky, protože kdo má favorita, dá mu hlas i ve 2. kole, aniž by musel vidět lepší fotku a kdo ho nemá, počká si na fotky a pak se rozhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Sakra letos lobuju fakt zle dokonce mam dneska o jeden hlas mene nez vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 a máš to podvodníku jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Jak jako podvodníku? Co se ti jako nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.