silverspy Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 (editace) ahoj, prosim o radu. Vymenil jsem zadni kotouce a desticky na me Octavii 1.8T. Po vymene jsme jeste pro jjistotu brzdy odvzdusnoval - vse v pohode. Bohuzel pri pomalem brzdeni se pedal propadava. U prudkeho brzdeni vse v pohode. zatim najeto na novych brzdach cca. 150km. Po pripojeni na diagnostiku mi tu ale pise: 2 Nalezeny chyby: 01435 - Snimac 1 brzdneho tlaku (G201) 012 - elektr.chyba v obvodu 01423 - Snimac pricneho zrychleni (G200) 012 - elektr.chyba v obvodu chyba 01423 se objevuje uz delsi dobu - nevenuji ji pozornost. Bohuzel mne zarazi chyba 01435 - zkousel jsem je i mazat, ale jsou tam hned znovu po vymazani. Nejake rady? diky za jakoukoliv pomoc prave jsem zkousel zakladni nastaveni snimace brzdniho tlaku, po provedeni jsem zkousel cist blok hodnot, na snimaci ( skupina 005 ), dostaval jsem hodnoty kolem -2,15 bar bez brzdeni, u zamacknuteho pedalu neco kolem +30-50 bar ... Editováno: 6. Říjen 2010, autor: silverspy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverspy Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 dalsi zmena. dnes jsem provedl vymenu spinace brzdovych svetel ( 1J0 945 511A ) a chyba 01423 zmyzela. chyba s cidlem tlaku je porad logovana. nejaky napad, nebo mne skutecne ceka vymena cidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverspy Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 zdravim panove, takze dalsi progres. zkontroloval jsem konektor na snimaci tlaku a vysledek - konektor temer vubec na cidle nijak nedrzel, jak jsem do nej tuknul palcem tak sam sel venku. poradne jsem ho procistil lihem a vzduchem - jak konektor tak i snimac, zaaretoval kusem dratu a problem je pric. chyba se snimacem po vymazani VAGem je pric... alespon doufam ze je pric... problem je ale ze se znovu zacala objevovat chyba na pricnem snimaci... asi to ude chtit skutecne novej... propadavani pedalu porad nevyreseno - musim vymenit brzdovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.