Publikováno Březen 12, 201015 r Ahoj. Mám octu 1,6 a včera jsem si všiml že se u nás ve zlíně začal prodávat e 85 . Chvíli jsem váhal a pak jsem to tam nalil, 28 litru. Zbytek jsem dotankoval natural 95.Poměr tedy 1:1 a čekal jsem co bude ,no a ono nic motor běžel normálně spotřeba dle pc stejná a dokonce ani po ránu kdy jsem čekal že to bude chrchlat a chcípat tak nic. Dnes odpol. jsem vyrazil na veletrh motorek do brna cesta tam i zpět naprosto bez problému .Za cely den jsem vyjel něco přes půl nádrže a opět jsem to dotankoval lihem. Tentokrát v poměru 2:1 pro ethanol. No a motor běží jak hodinky. Chci se proto zeptat jestli s tímhle nemáte někdo větší zkušenost. Pokud by to fungovalo tak jak má ,a dalo se to dlouhodobě ředit 2:1 tak by to byla velká uspora. Cena benzínu ve zlíně většinou 32,50 ethanol 20,90.
Březen 14, 201015 r Pokud se nepletu, tak ethanol má vyšší teploty hoření... Takže časem se asi "úspory" projeví.
Březen 14, 201015 r urcite to stoji za zvazeni, co si pamatuju tak ethanol ma vyssi OC nez BA 95, ale zase ma tusim nizsi vyhrevnost, takze by mela byt spotreba skoro stejna u motoru urceneho pro klasicky natural 95.
Březen 14, 201015 r Tak se mi dnes dostal do ruky papír z benzínky. Píšou na něm toto... Palivo E 85 je..... směs 85 procent bezvodého lihu - bioethanolu a 15 procent benzinu Natural 95 ekologické - při jeho spalování vzniká až o 70 procent méně škodlivých emisí CO2 energetické - má vyšší oktanové číslo než běžný benzín a proto zvyšuje výkon motoru až o 10 - 15 procent palivo určené pro vozy FFV (Flexi Fuel Vehicle) nebo pro jakýkoliv vůz upravený k jeho spalování Proč E 85... jde o obnovitelný zdroj energie - výroba z domácích surovin (cukrová řepa) snižuje naši závislost na dovážené ropě dává motoru vyšší výkon a dynamiku šetří životní prostředí Třeba to někdo rozluští.....)
Březen 15, 201015 r Něco o tom jsem našel tady: http://www.petrol.cz/poradna/dotazy.asp?id=636 Ale je to v poměru 2:1 pro Natural 95. Upraveno Březen 15, 201015 r od last.train
Březen 15, 201015 r Nechci rozšiřovat fámy, ale myslím si, že se to nedá nalít do každého auta, něco o tom bylo na internetu, nesmí nebo musí být plastové nádrže, u něčeho to žere těsnění u čerpadel a jiné věci, napiš raději dotaz na Škodovku, ať si něco nevyvedeš s autem...
Říjen 7, 201014 r Dobrý den pánové, zde jsou informace o použití paliva E85 do octávií s motorem 1,6MPI 75kW. Informace jsou přímo ze Škodovky, kdy jsem jim napsal o tomto palivu v reakci na článek v mladé frontě na serveru idnes: http://auto.idnes.cz/tankujte-biolih-e85-muzete-usetrit-kazde-auto-ho-ale-nevypije-pry-/automoto.asp?c=A101005_152001_automoto_fdv Vyjádření info centra škodovky: děkujeme za Váš dotaz, Váš vůz není pro palivo ethanol uzpůsoben a sdělujeme následující: Všechny benzínové motory ve vozech Škoda (vyjma 1,6l/75kW MPI na E85 - Octavia, možno objednat již s úpravou z výroby) jsou určeny výhradně na provoz s benzínem dle normy EN228 (OC 91, 95, 98-100 – dle provedení motoru), tedy to, co je dnes běžně k dispozici na všech čerpacích stanicích. Norma EN228 předepisuje obsah Etanolu do max. 5%. Důvody proč palivo E85 nelze pro užití v běžných benzínových motorech povolit, je následující: - Palivo E85 je vysoce korozivní (váže vodu), čímž se zvyšuje riziko poškození motorů korozí (Motory na E85 má opatření na zvýšení odolnosti proti povrchové korozi) - Palivo E85 má výrazně nižší výhřevnost než benzín, proto je nutno vstřikovat vyšší množství paliva do motoru, na což nejsou vstřikovací trysky běžných motorů dimenzovány – je velmi pravděpodobné, že z tohoto důvodu většina motorů nepůjde ani nastartovat. Tím je i dána vyšší objemová spotřeba motoru na E85, než je tomu u klasických benzínových (mluvíme o nárůstu ca 30%). - Motor na E85 má speciálně uzpůsobené aplikace v řídicí jednotce motoru, aby byl schopen reagovat na rozdílné vlastnosti běžného benzínu dle EN228 a paliva E85. (mimo jiné má speciálně upraveny díly motorů a jiné vstřikovací ventily). Z těchto důvodů užívání E85 či dodatečnou přestavbu nedoporučujeme.
Říjen 11, 201014 r Také jsem si toho o E85 přečetl dost. Do novějšího auta bych to jako pokus raději nezkoušel, ale jestli bude někdy nějaka pumpa i v KV, Felicii tím zkusím natankovat. Při cenách nad 20kc/1l to ale myslím zatím stejne nemá smysl.
Březen 17, 201114 r ... Proč E 85... jde o obnovitelný zdroj energie - výroba z domácích surovin (cukrová řepa) snižuje naši závislost na dovážené ropě ... budem nezavisli na dovazene rope, ale budem draze kupovat dovazene zradlo, protoze se vsude bude pestovat repka, cukrovka a podobne blaboly, aby se potom vsecko palilo v autech a "bio"-elektrarnach... takze blbost od A do Z ...
Březen 17, 201114 r Navíc nějak nerozumím, jak souvisí oktanové číslo se zvýšením výkonu? Asi jsem se ve škole špatně učil, ale nějak to nechápu. Chápu, že výkonné motory vyžadují palivo o vyšším OC,ale je to dáno konstrukcí a parametry motoru, ne palivem. Když do hundrtky naleju vervu, želvípower apod., furt to pojede jako hundrt. Neublížím mu, ale taky neprospěju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.