Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám Octavii I 1.9 TDI 66kW ALH, 12/2001, výbava Celebration, najeto necelých 120 000km (aspoň podle tacháku ;) ). Mám takový problém s turbem, od cca. 1500 otáček začíná výrazně svištět až pískat. Neztrácí výkon ani se nezvyšuje spotřeba, jen ten zvuk je obtěžující. Myslíte, že by měla jít moje turbína na repas?

Upraveno od Marhula000

aj mne tak sviští od zčiatku ako mám octu, a stále je turbo dobré, zmeraj si tlak turba vo vagu,

aj mne tak sviští od zčiatku ako mám octu, a stále je turbo dobré, zmeraj si tlak turba vo vagu,

zdravím tě prosímtě mám též motor ALH ,na naklopný torbo pod jakým kanálem je turbo ve vagu?a kolik má tlačit v kolika otáčkách moc dík za odp...

zdravím tě prosímtě mám též motor ALH ,na naklopný torbo pod jakým kanálem je turbo ve vagu?a kolik má tlačit v kolika otáčkách moc dík za odp...

kanal 11. Asi max do do 1,9 vyzadovana a skutocna 2,1 max

Tak turbo pískat má a zrovna v těch 1500 ot/min začíná pomalu zabírat ne?

• Autor

Tak turbo pískat má a zrovna v těch 1500 ot/min začíná pomalu zabírat ne?

To ano, alé asi nemá pískat tak, že celá ulice ví, že jedu právě já ;)

napojit na wag vubec to nemusi bejt turbo. :feve:

• 11 měsíců později...

co to nakonec bylo???

Zdravim. Taky mám 66ku ALH. Vzdycky okolo 1800 ot. si turbo trochu hvízdlo tak jsem si myslel že je to ok a nechal to bejt. Postupem času turbo hvízdalo víc a i při sundání nohy z plynu. V mém případě to dělal prasklej vlnovec (50x230). Po výměně OK. Nejdřív zkontrolovat věci okolo turba a až pak se hrabat v samotným turbu. Hodně štěstí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.