Přejít na obsah

Marhula000

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Marhula000

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Hele, mám ten samý problém, octa 1.9 TDI ALH 66Kw, r.v. 2002, manuální klima. Nastartuju, zapnu větrák topení, stisknu AC, ventilátory na chladiči (sahary) se roztočí obě, ale klima prostě nechladí. Medium doplněný a stejně nic. Dokonce jsem vyměnil čidlo tlaku a pořád nic. Pojistky jsou taky OK. Když zapnu AC, tak motor ani nehoupne v otáčkách, ani je nezvýší, prostě nic. Jsem už z toho zoufalej a nechci ani pomyslet na to, že by to moh být kompresor klimy.
  2. Slyšel jsem, že je možné koupit sprej s mediem do klimy, kterým se dá klima naplnit doma. Má s tím někdo zkušenost, popř. na kolik by to cca. vyšlo?
  3. To ano, alé asi nemá pískat tak, že celá ulice ví, že jedu právě já
  4. Zdravím, mám Octavii I 1.9 TDI 66kW ALH, 12/2001, výbava Celebration, najeto necelých 120 000km (aspoň podle tacháku ). Mám takový problém s turbem, od cca. 1500 otáček začíná výrazně svištět až pískat. Neztrácí výkon ani se nezvyšuje spotřeba, jen ten zvuk je obtěžující. Myslíte, že by měla jít moje turbína na repas?
  5. Zdarec, Mám Octavii I 1.9 TDI 66kW, výbava Celebration, r.v. 12/2001, je dovezená z Německa a mám stejný problém. ASR se mi trvale rozsvítí na palubovce a vypínačem na palubce vůbec nejde kontrolka vypnout (resp. opět ASR zaktivovat). Někdy se kontrolka rozsvítí v průběhu 3 km a někdy třeba až za 30 km. Nikde nic nepíská, ale docela mě ta kontrolka štve, vždycky se leknu za jízdy, jestli to není něco vážnýho. Ještě jsem to nezkoušel důkladněji, ale myslím, že nejde ani ABS, ale ABS kontrolka nikdy nesvítí. Poraďte prosím. Vím, že mě asi každý nebo většina z vás pošlete na VAG, ale spíš by mě zajímalo, jestli se to dá řešit a jestli to někdo už vyřešil. Díky moc!!!
×
×
  • Vytvořit nový...