Marhula000 Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Zdravím, mám Octavii I 1.9 TDI 66kW ALH, 12/2001, výbava Celebration, najeto necelých 120 000km (aspoň podle tacháku ). Mám takový problém s turbem, od cca. 1500 otáček začíná výrazně svištět až pískat. Neztrácí výkon ani se nezvyšuje spotřeba, jen ten zvuk je obtěžující. Myslíte, že by měla jít moje turbína na repas? Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Marhula000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 aj mne tak sviští od zčiatku ako mám octu, a stále je turbo dobré, zmeraj si tlak turba vo vagu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 aj mne tak sviští od zčiatku ako mám octu, a stále je turbo dobré, zmeraj si tlak turba vo vagu, zdravím tě prosímtě mám též motor ALH ,na naklopný torbo pod jakým kanálem je turbo ve vagu?a kolik má tlačit v kolika otáčkách moc dík za odp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdo Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 zdravím tě prosímtě mám též motor ALH ,na naklopný torbo pod jakým kanálem je turbo ve vagu?a kolik má tlačit v kolika otáčkách moc dík za odp... kanal 11. Asi max do do 1,9 vyzadovana a skutocna 2,1 max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Tak turbo pískat má a zrovna v těch 1500 ot/min začíná pomalu zabírat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhula000 Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Tak turbo pískat má a zrovna v těch 1500 ot/min začíná pomalu zabírat ne? To ano, alé asi nemá pískat tak, že celá ulice ví, že jedu právě já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 napojit na wag vubec to nemusi bejt turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xelerate Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 co to nakonec bylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajz Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Zdravim. Taky mám 66ku ALH. Vzdycky okolo 1800 ot. si turbo trochu hvízdlo tak jsem si myslel že je to ok a nechal to bejt. Postupem času turbo hvízdalo víc a i při sundání nohy z plynu. V mém případě to dělal prasklej vlnovec (50x230). Po výměně OK. Nejdřív zkontrolovat věci okolo turba a až pak se hrabat v samotným turbu. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.