Přejít na obsah

Cvakani pri startovani


Jonathann

Doporučené příspěvky

Dobry den, chci se zeptat na jednu vec, mam 1.6ku 74kw a pred mesicem jsem koupil novou baterku a to 60AH. stara mi asi po 8 letech odesla. Ted k problemu. Kdyz startuji tak se z prostoru pod volantem oziva takove jakoby cvakani-lupani. To prave delalo i se starou baterkou a pak mi odesla. Lupani-cvakani se stupnovalo az pri startu se mi vymazaly vsechny hodnoty na palubnim pocitaci! jinak tedy vsechna elektrika funguje tak jak ma, a alternator je rok po kompletni GO. Zna tady nekdo tenhle problem setkal se stim uz nekdo?? Byl bych moc nerad kdybych nenastartoval!!

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pod volantem nad pedaly

sundej zespoda dekl a nalevo nahore je ram s relatky, pro lepsi pristup je dobry sundat cely spodni dil palubky u ridice, drzi na par torxech

pozor na sroubek za vypinacem na svetla, musi se nejdriv vyndat vypinace, jejich ramecek a pak se k nemu dostanes (vyndani vypinace na svetla: zamacni otocnou cast dovnitr a pote s ni pootoc jako kdyz chces zapnout svetla, vytahni cely vypinac ven)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...