Vaša Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 odpoj na pár minut baterku většinou to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jens Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 odpoj na pár minut baterkuvětšinou to pomůže Tak sem odpojil baterku a ted chce radio zadat kod (pise SAFE a ceka na kod) kterej nemam (bud u toho zadnej nebyl od vyroby, nebo me ho puvodni majitel nedal). Nicmene aspon vim ze maxik funguje, protoze se tam zobrazuje to SAFE a zadani kodu take, takze zkusim zajet do nejakeho servisu, abych ten kod zjistil. Nicmene stale je me divna puvodni pricina toho, ze to nefugovalo - puvodne totiz radio hralo a kod nechtelo, akorat nefugoval maxik pro radio. Ted funguje maxik ale nehraje radio Presto Vaso diky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 někdy to zakolabuje a CAN to odstaví zapni vypni zapalování mělo by se načíst samo pokud je to origo a správně zapojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jens Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 zkusil jsem, ale stale to same - chce to kod origo je to na 100% a se zapojenim se nic nedelalo - takze jsem si to asi nejak zakodoval sam (je to mozny?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 mělo by se to odblokovat samo pokud je vše origo. zkus ještě zap vyp zap pak počkat mělo by se to během cca 15s načíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 zdravim, po delsi dobe (cca 30min) mi zacnou postupne nektery pixely tmavnout, zmenci se kontrast. Zacina to hornim levym rohem a postupne stmavne vse na horni 1/3 displeje a nektere pixely ve spodni casti. Delaji se pres napis tmavsi pruhy. Po chvili vypnuti klicu je vse zase ok. Ma maxidot v sobe nejake vnitrni teplotni cidlo, kterym koriguje ohrivani displeje? foto bohuzel mobilem dik za kazdou uzitecnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Vadny display maxidot pokud bys potreboval novy pripadne i vymenu jsem k dispozici: mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Cau!Mam takyto problem:Po namontovani noveho maxidotu mi VAG nahlasi chybu:01176 klic maly signal.Vo VAG-u na adrese 17-diagnostika zdruzeneho pristroja vo funkcii 11 Login po zadani PIN-u noveho pristroja pride hlaska:Login stracen v dusledku preruseni spojeni.Skoda Octavia 1.6 Tour rv 2008.Vedel by mi s tym niekto pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 zkus vyndat konektor ze cteci civky immo, napruzit kontakty a prostriknout kontoxem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 zkus vyndat konektor ze cteci civky immo, napruzit kontakty a prostriknout kontoxem... [/quot Ale po namontovani povodnych budikov,vsetko OK.Len s tym maxikom mam problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 vycistit konektor na novem panelu pristroju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) 3.4.2010 - vyriesene,chyba bola v neskusenosti chlapika,co mi to robil Editováno: 11. Duben 2010, autor: ronin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Ahoj, potřebuju poradit, když je teplo a necham stát auto na slunci tak mi nesvítí půlka maxidotu(vrchní část)..když zapnu klimu tak se po chvíli pomalu začne zobrazovat. Jde to opravit nebo musím vyměnit display? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Podle mne vadný displej. Zkus napsat sem: mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepek28 Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Dobrý prosím vás ak mi môže niekto poradiť.Nájde sa tu nejaký fachman.Mám taký problém s displejom na octávií I 1.6 75 Kw prikladám foto.Je možnosť ho opraviť?No ak môžem mohol by mi niekto poslať foto ako sa napája samostatný displej,alebo aspoň nejaký detail na ten spoj kde sa zapája displej.Ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď a vašu pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 je vadný display,měním to,když tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Zdravím, mám problém s maxidotem. Nejde se mi pohybovat v menu, resp. po otočením zapalováním se o jednu pozici posinout můžu, potom už nereaguje. Jinak ukazuje normálně. Jedná se Octavii 1 r.v. 09/03. Poradí mi někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 páčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Tak sem dneska zkoušel vyměnit páčku, ale tím to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 divné, může to být kabeláž páčka-budíky nebo kostra do páčky - pin3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 zdravim vsechny prosim vas je mozne poradit maxik mi zniceho nic prestal ukazovat otevrene dvere ani bzucak na svetla dnes sem prez vag kontroloval ale zadna chyba tak sem si prosel zapojeni a vse je vporadku mam dodelavanou konfortku na 3g vse v poradku zapojene ,vse fachalo bez problemu az do ted,moc prosim je moznost poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 auto ti jde zamknout ? konektor je by mel byt zapojeni je tam pojistka proti vypadnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 (editace) odpoj a zapoj baterku.. nebo mikrospínač ve dveřích Editováno: 28. Září 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Pokud MaxiDot neukazuje otevřený dveře a nejde ti bzučák na světla. mrkni jestli se ti rozsvítí stropní lampička. Pokud ne, tak to na 90% bude Mikrospínač dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 moc dekuji zamek je novej ale mne neukazuje zadny dvere ,je to divny udelam blok hodnot snad tam neco najdu ,lampicka funguje zamknout dvere jde bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.