07_miska Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Ahoj všem prosím poradí mi někdo kde bych sehnal tento propojovací kabel HEX-CAN za rozumnou cenu aby fungoval s češtinou třeba i s vagem verze 908 nebo novější hledal jsem na aukru ale nikdo ho tam nemá prodávají se tam akorát kabely čínské výroby a to ještě do verze 409 jinak co jsem našel tak se to prodává pouze jako komplet děkuji všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 jedině originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07_miska Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 jedině originál kdepak se dá sehnat original kabel samotný nikde jsem ho nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Platí se za kabel, to, že k němu máš i SW, můžeš brát jako dárek. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07_miska Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Platí se za kabel, to, že k němu máš i SW, můžeš brát jako dárek. :-)) tak to jo ale dat za kabel 8000kč se mi zda dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 tak sháněj klon a pak běž podat vysvětlení na PCR kde jsi k němu přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 8000 Kč při ceně auta tak moc není... pokud je to jen na občasné využití, je lepší najít někoho, kdo ho už má a využít jeho kabelu. :-) Pokud se tím někdo chce zabývat víc, tak ho cena neodradí... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07_miska Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 8000 Kč při ceně auta tak moc není... pokud je to jen na občasné využití, je lepší najít někoho, kdo ho už má a využít jeho kabelu. :-) Pokud se tím někdo chce zabývat víc, tak ho cena neodradí... :-) tak to mas urcite prevdu nejsem ten coby se stim zivil je to jen pro svou potrebu a potrebu rodiny popripade nejakeho kamarada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.